Gå til hovedindhold
Vind et gavekort fra IKEA

Få spændende tilbud og vind et gavekort til IKEA

Kunne du tænke dig nye møbler eller nyt inventar, når du skal flytte? Vi har sat et gavekort til IKEA på højkant, så du kan komme godt på plads i dit nye hjem. Du kan også finde Torkilds gode flyttetips, så du kommer godt i gennem din flytning. 

Du skal blot svare på ét spørgsmål, og så deltager du i konkurrencen om et gavekort til IKEA på en værdi af 5.000 kr.

Hvilken af brødrene Lervad er det, der deler ud af sine mange flyttetips?

Deltag senest den 30. juni 2018.
 
* Betingelser

Betingelser for Vind gavekort til IKEA 

Når jeg deltager i konkurrencen, siger jeg ja til, at Stofa gerne må ringe til mig og kontakte mig på mail, sms/mms og i onlinebannere med gode tilbud, events og konkurrencer, markedsføring og vejledning om produkter inden for internet, tv og telefoni. Stofa må bruge mine oplysninger om mit forbrug med henblik på at målrette henvendelser til mig. Jeg kan til enhver tid afmelde mig.

Oplysning om data

Stofa er dataansvarlig. Vi opbevarer og behandler de personoplysninger, du har afgivet samt din IP-adresse med henblik på at administrere og sende nyhedsbreve til dig samt til at målrette vores markedsføringstiltag til dig. Du har ret til indsigt i, hvad vi har registreret og til at få rettet eller slettet eventuelle forkerte oplysninger. Hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine oplysninger, kan du kontakte Stofa på 88 30 30 30.

Præmien

Præmien har en værdi af 5000 kroner. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Konkurrencen kører til og med den 30. juni 2018. Stofa forbeholder sig ret til at offentliggøre vinderne på stofa.dk eller Stofas Facebook-side. Vinderen kontaktes direkte pr. telefon og/eller mail.

Konkurrencen afholdes af Stofa A/S, Slet Parkvej 5-7. Medarbejdere hos Stofa og SE må ikke deltage i konkurrencen.