Gå til hovedindhold

Produktvilkår for Stofa SafeSurf med SafeLogin

Gældende fra 6. april 2021.

Velkommen til Stofa

Du får her et overblik over de produktvilkår, som gælder for din aftale om Stofa SafeSurf. Stofa SafeSurf giver automatisk adgang til Stofa SafeLogin. Produktvilkårene er sammen med de generelle vilkår, de gældende priser på stofa.dk og ordrebekræftelsen grundlaget for aftalen mellem dig og Stofa. Ved modstrid mellem vilkårene gælder produktvilkårene.

Rigtig god fornøjelse!

Indhold
1. Generelt
2. Definitioner
3. Abonnement
4. Fortrydelsesret 
5. Software og licensaftale
6. Ansvar
7. Opsigelse
8. Stofa SafeSurf Persondatapolitik

 

1. Generelt

1.1. Dette er dine produktvilkår for Stofa SafeSurf, som også inkluderer Stofa SafeLogin. De gælder sammen med de generelle vilkår og i tillæg til produktvilkårene for Stofa Internet.

1.2. Det er en forudsætning for aftale om SafeSurf, at du har en aftale om Stofa Internet. Hvis du opsiger din aftale om Stofa Internet, ophører din aftale om SafeSurf samtidig.


 

 

2. Definitioner

2.1. SafeSurf er et sikkerhedsprogram, som du installerer på din computer eller smartphone (Android og iOS). SafeLogin er en password-manager, som du også installerer på din computer eller smartphone (Android og iOS).
 

 

3. Abonnementet

3.1. SafeSurf giver dig ret til at downloade SafeSurf og SafeLogin og installere dem på din computer eller smartphone (Android og iOS). 

3.2. Softwaren, som downloades, må ikke kopieres, videresendes, sælges, udlejes eller i øvrigt overdrages til tredjemand.

3.3. En aftale om SafeSurf giver adgang til at bruge softwaren på et ubegrænset antal enheder.  Du vil få adgang op til 7 enheder fra start. Får du behov for flere, kan du kontakte Stofa.
 

 

4. Fortrydelsesret

4.1. Du kan ikke fortryde køb af SafeSurf, når du har klikket på ”Installér SafeSurf nu”, og programmet kan downloades.

 

5. Software og licensaftale

5.1. Brug af sikkerhedsfunktionerne på din computer forudsætter, at du aktivt downloader og installerer sikkerhedsprogrammet. Ved bestillingen af programmet accepterer du samtidig at modtage e-mail fra vores partner F-Secure med de nødvendige loginoplysninger for at kunne aktivere programmet.

5.2. Brug af sikkerhedsfunktionerne og passwordmanageren på din smartphone (Android og iOS) kræver, at der downloades og installeres app’s.
 

 

6. Ansvar

6.1. På trods af installationen af SafeSurf er der risiko for at kompromittere sikkerheden på dit udstyr og fx inficere hardware og software med virus, når du surfer, downloader materiale eller åbner materiale modtaget via e-mail. Stofa har ikke indflydelse på dette og kan ikke drages til ansvar for skader og tab opstået som følge heraf, jf. de generelle vilkår.

6.2. Stofas erstatningsansvar er undtaget indirekte tab herunder tabt avance, produktionstab, tab som følge af tab af personlige data og installeret software og lignende samt tab som følge af uvedkommendes adgang til din data og/eller dine systemer.
 

 

7. Opsigelse

7.1. SafeSurf kan ikke opsiges, når den indgår i dit internetabonnement. Hvis tilkøb kan der opsiges med et varsel på én måned.

7.2. Ved opsigelse af din aftale om Stofa Internet ophører din aftale om SafeSurf samtidig.

 

8. Stofa SafeSurf/SafeLogin Persondatapolitik

8.1 Stofa SafeSurf er en sikkerhedsløsning baseret på F-Secure SAFE til beskyttelse af computere, tablets og smartphones. Den indeholder også en administrationsportal, F-Secure Avenue, der hjælper med at administrere dine licenser bedre på tværs af dine enheder og dine familiemedlemmer. Stofa SafeLogin er en passwordmanager baseret på F-Secure KEY til beskyttelse af dine online konti og kodeord.

For at opsummere Stofa SafeSurf/SafeLogin og privatlivets fred:

• Vi beder om dit navn, e-mail og evt. telefonnummer
• Vi indsamler anonyme sikkerhedsdata for at beskytte din enhed
• Fokus i vores dataindsamling er ikke på dig, men på din enhed og vores service og
• Portalen giver begrænset synlighed blandt dem, der deler det samme abonnement

Fuld F-Secure SAFE privatlivspolitik gælder for Stofa SafeSurf. Fuld F-Secure KEY privatlivspolitik gælder for Stofa SafeLogin.