Gå til hovedindhold

Velkommen til Stofa

Bliv klogere på dine muligheder med Stofa Internet

Sådan får du adgang til Mine Sider

Sådan får du adgang til Mine Sider

Når du har bredbånd fra Stofa, får du adgang til Mine Sider, der er vores selvbetjeningsunivers. Herinde kan du blandt andet se dine regninger samt få et overblik over og administrere dit abonnement.

For at kunne logge ind på Mine Sider skal du oprette et MitLogin. Til at oprette MitLogin skal du bruge den aktiveringskode til MitLogin, der står i din ordrebekræftelse. Bemærk, at du skal være koblet på dit netværk, når du opretter MitLogin. Når først du har oprettet det, behøver du ikke være koblet på dit hjemmenetværk for at logge ind på Mine Sider.

Få hjælp til dit trådløse netværk

Kom godt i gang med dit trådløse netværk. Når først du har tilsluttet modemmet, er der nogle ting, du skal være opmærksom på for at få den bedste trådløse dækning. Se de gode råd i vores wifi-guide

Hvis du har mistet din kode til dit wifi, eller gerne vil ændre den, kan du se og ændre dine koder ved at logge ind på mitwifi.dk med det brugernavn og adgangskode, der står i din ordrebekræftelse

Få hjælp til dit trådløse netværk
Vær tryg på nettet med SafeSurf

Vær tryg på nettet med SafeSurf

Med sikkerhedspakken fra Stofa – SafeSurf – kan du færdes trygt på nettet uden at bekymre dig om virus. Sikkerhedspakken sørger for at blokere potentielle farer og uønskede programmer og opdateres automatisk, så din computer altid er beskyttet.

Du får følgende med SafeSurf:

  • Antivirus
  • Spamfilter
  • Firewall
  • Forældrekontrol
  • Anti-spyware