Gå til hovedindhold
 

Sådan tilslutter du din fiberboks og dit telefoni

 1. Slut fiberboksen til en stikkontakt ved hjælp af strømforsyningen og tænd. Fiberboksen skal bruge op til 30 minutter, inden den er klar til at gå på internettet første gang. Når fiberboksen er klar til brug, vil ”Power” og ”Online” (kan være illustreret som en globus eller lignende) lyse konstant på samme tid. VIGTIGT: Du skal altid bruge den medfølgende strømforsyning.
   
 2. Se længere nede, hvordan du logger på dit wifi.
   
 3. Du kan også forbinde fiberboksen direkte med din computer. Se billedet længere nede og sæt netværkskabel i port 1 på boksen.
   
 4. Har du Stofa Telefoni, forbinder du din telefon med det viste kabel. Du må ikke forbinde fiberboksen til dit gamle telefonstik i væggen. Der kan kun tilsluttes én fastnettelefon til fiberboksen.
 

Forbind din fiberboks med dit udstyr

Forbind kabler og ledninger til din fiberboks i den viste rækkefølge. Vær opmærksom på, at din fiberboks kan se anderledes ud end den på billedet. 

Tilslut til udstyr
 

Log på dit wifi

 1. Åbn oversigten over wifi (trådløse netværk) på din computer, tablet eller smartphone – ofte finder du oversigten ved at trykke på ikonet  wifi-ikon
  Du finder yderligere vejledning til de fleste enheder og styresystemer på stofa.dk/bredbaand/vejledninger under Kom godt i gang og Sådan opsætter du wifi.
   
 2. Vælg dit netværksnavn og skriv din wifi-kode – du kan altid se netværksnavn og wif-kode på  Mine Sider eller i din ordrebekræftelse.
   
 3. Nu er du online.

Det er en god idé, at du gemmer dine koder, så du altid kan finde dem igen. Vil du online med andre enheder, skal du bruge netværksnavn og wifi-kode. På minesider.stofa.dk, kan du også ændre netværksnavn og wifi-kode.

 

Få bedre wifi

Undgå elektronisk ”støj”
Forsøg at undgå at metalgenstande og elektronik – fx bluetooth-udstyr, højtalere, spejle og mikroovne er placeret tæt på din fiberboks – da det kan støje og forstyrre wifi-signalet

Bliver dit wifi pludselig langsomt?
Et wifi-signal vil altid være langsommere end kablet internet. Derfor er der nogle situationer, hvor det er bedre at bruge kablet internet end wifi. Vi anbefaler, at du bruger kablet internet til:

 • Spilkonsoler – fx Nintento, Xbox og PlayStation
 • Din Stofa Tv-boks
 • Dit Apple TV
 • Din gaming PC
 • Dit tv med adgang til internet (et Smart Tv)

Scan dit wifi og få gode råd med Stofa WifiScanneren
Læs mere om Stofa WifiScanneren her, som kan give dit gode råd til at forbedre dit wifi.

Få den bedste trådløse forbindelse
 

Hjælp til tabt forbindelse

Genstart din fiberboks
Genstart boksen ved at tage strømforsyningen ud af stikkontakten, vent et minut og sæt den i igen. I løbet af fem minutter vil forbindelsen være genetableret.

Tjek om der er forbindelse via kabel
Kan din computer gå på internettet via et kabel, er problemet sandsynligvis tilknyttet dit wifi. Hvis du har en router tilsluttet, skal du afbryde strømmen til den og trække kablet direkte fra fiberboksen til din computer. Når alle lamper er gået ud, kan du igen sætte strøm til boksen. Hvis dette ikke hjælper, skal du prøve med trin 1 igen.

Virker wifi på andre enheder?
Tjek flere enheder i husstanden. Virker forbindelsen her, er der nok problemer med den enhed, du ikke kan komme på internettet med.

Er du på dit eget wifi?
Bor du i et tæt bebygget område, kan der være mange wifi netværk. Vær sikker på at det er dit eget wifi, du prøver at logge på. Det kan være, at dit signal bliver forstyrret af andre wifi netværk.

 
Mine Sider

Mine Sider

Mine Sider på stofa.dk får du et overblik over dit abonnement, og du kan ændre indstillinger på din fiberboks og meget andet.

For at benytte Mine Sider skal du oprette et Stofa MitLogin. Du skal bruge dit kundenummer og din aktiveringskode til MitLogin. Det finder du i din ordrebekræftelse. Vi anbefaler, at du opretter dig med det samme.

Det kan du på Mine Sider:

 • Se informationer om dit abonnement
 • Se dit wifi netværksnavn og wifi-kode og evt. ændre disse
 • Se dine regninger
 • Administrere SafeSurf (din sikkerhedspakke)
 • Se dit forbrug på Stofa Telefoni
 
Særligt ved fiberkabel

Særligt ved fiberkabel

Skulle du komme til at overgrave et fiberkabel eller at ødelægge det på anden måde, må du aldrig kigge ind i enderne af kablet, for laserlyset er meget skadeligt for øjnene. Sørg for at dække kabelenderne til og meld skaden til Stofa på 88 30 30 30.