Gå til hovedindhold
 

Sådan tilslutter du din fiberboks og dit telefoni

 1. Slut fiberboksen til en stikkontakt ved hjælp af strømforsyningen og tænd. Fiberboksen skal bruge op til 30 minutter, inden den er klar til at gå på internettet første gang. Når fiberboksen er klar til brug, vil ”Power” og ”Online” (kan være illustreret som en globus eller lignende) lyse konstant på samme tid. VIGTIGT: Du skal altid bruge den medfølgende strømforsyning.
   
 2. Se længere nede, hvordan du logger på dit trådløse netværk.
   
 3. Du kan også forbinde fiberboksen direkte med din computer. Se illustrationen længere nede og sæt det viste kabel i port 1 på boksen.
   
 4. Har du Stofa Telefoni, forbinder du din telefon med det viste kabel. Du må ikke forbinde fiberboksen til dit gamle telefonstik i væggen. Der kan kun tilsluttes én fastnettelefon til fiberboksen.
 

Forbind din fiberboks med dit udstyr

Forbind kabler og ledninger til din fiberboks i den viste rækkefølge. Vær opmærksom på, at din fiberboks kan se anderledes ud end den på billedet. 

Tilslut til udstyr
 

Sådan tilslutter du det trådløse netværk (wifi)

 1. Åbn menuen for trådløse netværk og oversigten over tilgængelige netværk på den computer, tablet eller smartphone, som du vil online med. Du finder yderligere vejledning til de fleste enheder og styresystemer på stofa.dk/bredbaand/vejledninger under Kom godt igang og Sådan opsætter du wifi.
   
 2. Vælg dit netværk (netværksnavn/SSID). Du finder dit netværksnavn og netværksnøgle på ordrebekræftelsen eller på Mine Sider.
   
 3. Skriv den udleverede netværksnøgle i feltet ”Netværksnøgle”. Du er nu online.

Det er en god idé, at du gemmer dine koder, så du altid kan finde dem igen. Vil du online med andre enheder, skal du bruge netværksnavn og netværksnøgle. På minesider.stofa.dk, kan du også ændre netværksnøglen til noget, du selv har valgt.

Sådan tilslutter du det trådløse netværk
 

Få den bedste trådløse forbindelse

Andre kilder kan påvirke signalet
Der kan være forstyrrelser på signalet, hvis der kommer indstrålinger fra andre kilder som for eksempel babyalarmer, mikrobølgeovne eller mobiltelefoner. Så undgå at placere andet elektronisk udstyr i nærheden af din fiberboks.

Kend din hastighed
Du får altid den bedste hastighed, når du forbinder fiberboks og computer med et kabel. Der vil altid gå hastighed tabt med den trådløse forbindelse.

Få den bedste trådløse forbindelse
 

Hjælp til tabt forbindelse

Genstart din fiberboks
Genstart boksen ved at tage strømforsyningen ud af stikkontakten, vent et minut og sæt den i igen. I løbet af fem minutter vil forbindelsen være genetableret.

Tjek om der er forbindelse via kabel
Kan din computer gå på internettet via et kabel, er problemet sandsynligvis tilknyttet den trådløse forbindelse. Hvis du har en router tilsluttet, skal du afbryde strømmen til den og trække kablet direkte fra fiberboksen til din computer. Når alle lamper er gået ud, kan du igen sætte strøm til boksen. Hvis dette ikke hjælper, skal du prøve med trin 1 igen.

Virker den trådløse forbindelse på andre enheder?
Tjek flere enheder i husstanden. Virker forbindelsen her, er der nok problemer med den enhed, du ikke kan komme på internettet med.

Er du på dit eget netværk?
Bor du i et tæt bebygget område, kan der være mange trådløse netværk. Vær sikker på at det er dit eget netværk, du prøver at logge på. Det kan være, at dit signal bliver forstyrret af andre trådløse netværk. Prøv at justere din opsætning via stofa.dk/MineSider. Når du er logget ind, vælger du Wifi-opsætning og justerer din wif-kanal ved at klikke på punktet: Kanal.

 
Mine Sider

Mine Sider

Mine Sider på stofa.dk får du et overblik over dit abonnement, og du kan ændre indstillinger på din fiberboks og meget andet.

For at benytte Mine Sider skal du oprette et Stofa MitLogin. Du skal bruge dit kundenummer og din aktiveringskode til MitLogin. Det finder du i din ordrebekræftelse. Vi anbefaler, at du opretter dig med det samme.

Det kan du på Mine Sider:

 • Se informationer om dit abonnement
 • Se dine trådløse informationer
 • Se dine fakturaer
 • Administrere SafeSurf
 • Se dit forbrug på Stofa Telefoni
 
Særligt ved fiberkabel

Særligt ved fiberkabel

Skulle du komme til at overgrave et fiberkabel eller at ødelægge det på anden måde, må du aldrig kigge ind i enderne af kablet, for laserlyset er meget skadeligt for øjnene. Sørg for at dække kabelenderne til og meld skaden til Stofa på 88 30 30 30.