Gå til hovedindhold
 

Det indeholder pakken

Modem

Modem

Strømforsyning

Strømforsyning

Antennestik

Netværkskabel

Medfølger kun til Stofa Telefoni

Telefonikabel

Stik

Stik

 

Sådan tilslutter du dit modem

 1. Start med at forbinde dit modem til datastikket på antennestikdåsen med kabel A. Skru den ene ende i antennestikket med gevind og skru den anden ende i modemmet.
 2. Slut modemmet til en stikkontakt ved hjælp af strømforsyningen og tænd for både modem og stikkontakt. VIGTIGT: Du skal altid bruge den medfølgende strømforsyning.
 3. Modemmet skal bruge op til 30 minutter, inden det er klar til at gå på internettet første gang. Når modemmet er klar til brug, vil ”Power”, ”DS”, ”US” og ”Online” lyse konstant på samme tid. Se længere nede, hvordan du logger på dit trådløse netværk.
 4. Du kan også forbinde modemmet med din computer. Sæt kabel B i en af de fire LAN-porte på dit modem. Den anden ende sættes i din computers netværksport.
 5. Har du Stofa Telefoni, forbinder du din(e) telefon(er) med kabel C. Du må ikke forbinde modemmet til dit gamle telefonstik i væggen.
 
Forbind dit modem med dit udstyr

Forbind dit modem med dit udstyr

Forbind kabler og ledninger til dit modem i den viste rækkefølge. Vær opmærksom på, at dit modem kan se anderledes ud end det på billedet. 

 
Sådan tilslutter du det trådløse netværk

Sådan tilslutter du det trådløse netværk

 1. Åbn menuen for trådløse netværk og oversigten over tilgængelige netværk på den computer, tablet eller smartphone, som du vil online med. Du finder yderligere vejledning til de fleste styresystemer på stofa.dk/bredbaand/vejledninger under trådløst netværk.
   
 2. Vælg dit netværk (netværksnavn/SSID). Du finder dit netværksnavn og netværksnøgle på ordrebekræftelsen eller på Mine Sider.
   
 3. Skriv den udleverede netværksnøgle i feltet ”Netværksnøgle”. Du er nu online.

Det er en god idé, hvis du gemmer dine koder, så du altid kan finde dem igen. Vil du online med andre enheder, har du brug for både netværksnavn og netværksnøgle. Ellers kan du altid finde dit netværksnavn og netværksnøglen ved at logge på minesider.stofa.dk. Her kan du også ændre netværksnøglen til noget, du selv har valgt.

 
Mine Sider

Mine Sider

Mine Sider på stofa.dk får du et overblik over dit abonnement, og du kan ændre indstillinger på din fiberboks og meget andet.

For at benytte Mine Sider skal du oprette et Stofa MitLogin. Du skal bruge dit kundenummer og din aktiveringskode til MitLogin. Det finder du i din ordrebekræftelse. Vi anbefaler, at du opretter dig med det samme.

Det kan du på Mine Sider:

 • Se informationer om dit abonnement
 • Se dine trådløse informationer
 • Se dine fakturaer
 • Ændre din hastighed
 • Administrere SafeSurf
 • Se dit forbrug på Stofa Telefoni
 
Få den bedste trådløse forbindelse

Få den bedste trådløse forbindelse

Placering af modemmet er vigtigt
Er dit modem fx placeret i kælderen, bliver signalet på 2. sal svagere. Det skyldes den store afstand, etageadskillelsen eller tykke vægge.

Andre kilder kan påvirke signalet
Der kan være forstyrrelser på signalet, hvis der kommer indstrålinger fra andre kilder som for eksempel babyalarmer, mikrobølgeovne, mobiltelefoner eller andre netværk. Undgå derfor at placere andet elektronisk udstyr i nærheden af dit modem

Kend din hastighed
Du får den bedste hastighed, når du forbinder modem og computer med et kabel. Der vil altid gå hastighed tabt med den trådløse forbindelse.

 

Hjælp til tabt forbindelse

Genstart dit modem
Da vi løbende opdaterer netværket, kan det være nødvendigt at genstarte dit modem ved at slukke for det og tænde det igen efter fire sekunder.

Tjek om der er forbindelse via kabel
Kan din computer gå på internettet via et kabel, er problemet sandsynligvis den trådløse forbindelse. Kan din computer ikke få forbindelse via et kabel, så kontakt
Teknisk Support på 88 30 30 30.

Virker den trådløse forbindelse på andre enheder?
Tjek flere enheder i husstanden. Virker forbindelsen her, er der nok problemer med den enhed, du ikke kan komme på internettet med.

Er du på dit eget netværk?
Bor du i tæt bebyggede områder, kan der være mange trådløse netværk. Vær sikker på at det er dit eget netværk, du forsøger at logge på.