Gå til hovedindhold

Opsætning af wifi i Windows

Baseret på Windows 8.

For at få forbindelse til wifi, skal du bruge netværksnavn og netværksnøgle (adgangskode) til dit trådløse netværk – det finder du på Mine Sider eller i din ordrebekræftelse på Stofa Bredbånd.

Netværk på Windows 8

Først fører du musemarkøren ned på det lille minus i højre hjørne af skærmen. Hold den der i et par sekunder, indtil menuen med tandhjulet kommer frem. Tryk på tandhjulet.

Netværk på Windows 8

Tryk på netværksikonet nede i højre hjørne.

Netværk på Windows 8

Nu kommer guiden 'Netværk' frem. Her skal du finde dit netværksnavn på listen og trykke 'Forbind' (har du sprog indstillet til engelsk, står der 'connect'). Du kan finde dit netværksnavn på Mine Sider eller i din ordrebekræftelse.

Den lille boks, der er afkrydset som standard, sikrer, at din computer automatisk opretter forbindelse til dette wifi-netværk i fremtiden. 

Netværk på Windows 8

Når du har valgt netværksnavnet, skal du indtaste netværksnøglen (adgangskoden) til netværket. Tryk på 'Næste', når du har indtastet adgangskoden i det hvide felt.

Netværk på Windows 8

Til slut skal du vælge dine delingsindstillinger på computeren. Standardindstillingen er at slå deling i hjemmet til, vælg derfor den nederste mulighed.