Gå til hovedindhold

Opsætning af wifi i Windows

Baseret på Windows 10.

For at få forbindelse til wifi, skal du bruge netværksnavn og wifi-kode (sikkerhedsnøgle) til dit trådløse netværk – det finder du på Mine Sider eller i din ordrebekræftelse på Stofa Bredbånd.

Klik på wifi-ikon

Nederst i højre hjørne skal du klikke på wifi-ikonet.

Vælg dit wifi på listen

Nu skal du vælge det wifi på listen, som du vil oprette forbindelse til. Når du har fundet det rigtige, klikker du på det og vælger ’Opret forbindelse’. Du kan finde navnet på dit wifi (netværksnavnet) på Mine Sider eller i din ordrebekræftelse.

Den lille boks ’Opret forbindelse automatisk’ er afkrydset som standard. Det sikrer, at din computer automatisk opretter forbindelse til dette wifi i fremtiden.


 

Indtast koden

Når du har valgt det rigtige wifi, skal du indtaste wifi-koden (sikkerhedsnøglen) i det hvide felt og trykke 'Næste'. Du kan finde begge dele på Mine Sider eller i din ordrebekræftelse.

Nu er du online

Til sidst skal du nu vælge dine delingsindstillinger på computeren. Hvis du er ved at opsætte dit wifi derhjemme, kan du bare vælge ”Ja”, men hvis du er ved at oprette forbindelse til et offentligt wifi, kan du med fordel vælge ”Nej”.

Nu er du online med dit wifi.