Gå til hovedindhold
Stofa WebTv Få adgang til interaktive funktioner og se dine film, serier og tv-kanaler på flere skærme
WebTv

Det nye WebTv

En ny version af WebTv betyder, at du nu kun se WebTv i Chrome. Derudover kan du også søge på en skuespiller og få præsenteret alle film i filmshoppen og filmarkivet, som skuespilleren medvirker i. 

I forbindelse med opdateringen af WebTv er der nogle, ting du skal være opmærksom på:

Sådan får du Stofa WebTv

WebTv følger automatisk med, når du har tv fra Stofa. Du skal ikke gøre andet end at oprette et MitLogin og hente WebTv app’en til din mobil og tablet. App’en findes til Android og iOS. Du kan også se WebTv på din computer.

Stofa WebTv
WebTv

Se fodbold på caféen

Undgå at gå glip af din yndlingsserie eller en vigtig fodboldkamp, fordi du ikke er hjemme. Med Stofa WebTv har du adgang til de fleste af dine tv-kanaler overalt i Danmark. Det kræver blot, at du har tv fra Stofa og adgang til internettet. 

Med de interaktive funktioner, der følger med Mellem og Stor tv-pakke, kan du med Stofa WebTv pause og spole i programmer samt starte forfra. Så bestemmer du helt selv, hvor og hvornår du vil se tv. 

Se tv, selvom dit fjernsyn er optaget

Kampen om fjernbetjeningen er ovre. Med Stofa WebTv kan du se de fleste af dine tv-kanaler på computer, mobil og tablet, hvis du har installeret WebTv app’en. Så kan du se nyhederne, mens du laver mad, og børnene kan samtidig se Ramasjang i stuen.

Se tv alle steder i hjemmet
Har det været en hård uge? Gør klar til tv-hygge i sengen, og se fredagsfilmen på din tablet eller computer. 

Eller er det ikke alle derhjemme, der er til fodbold? Så se kampen på en anden skærm i for eksempel gæsteværelset eller på kontoret.

WebTv
Lej film i Stofa Filmshoppen

Lej film og se dem, hvor du vil

Du behøver ikke sidde foran fjernsynet for at se en god film. Med Stofa WebTv kan du leje film fra din computer, og du kan herefter se dem på både tablet og mobil. Dette kræver blot tv fra Stofa.

Hjemmebiograf med AirPlay eller Chromecast
Har du inviteret venner eller familier til filmaften? Lej en spændende film, og lav hjemmebiograf ved at spejle dit indhold fra WebTv op på fjernsynet med AirPlay (kræver Apple TV) eller Chromecast.

Et lille tip Benyt en wifi-forbindelse, når du ser WebTv uden for hjemmet. Så undgår du at bruge af din mobildata.
Betingelser for WebTv

* WebTv gælder som tillæg til din tv-aftale i Stofa fordelsanlæg og forudsætter, at tv-aftalen opkræves af Stofa. WebTv gælder de fleste af dine tv-kanaler og forudsætter Stofa Tv. WebTv koster ikke ekstra i abonnement, men vær opmærksom på, at det kan koste ekstra i dataforbrug afhængigt af aftalen med din udbyder. Stofa anbefaler, at du er tilkoblet trådløst netværk ved brug af WebTv både i og udenfor hjemmet. WebTv virker kun i Danmark.

Krav for WebTv

Operativsystemer:

PC: Minimum Windows 7 - minimum Internet Explorer 11 - minimum Google Chrome 64 bit

Mac: Minimum OSX 10.8  - minimum Safari 5 - minimum Google Chrome 64 bit

iPhone, iPad: iOS8 - iOS9 - iOS10

Android: 4.4.2 - 5.0 - 5.1 - 6.0 - 7.0

Apple TV 4: TVOS 9 - TVOS 10

Muligheder for casting:
AirPlay: Apple TV 2 - Apple TV 3
Chromecast: Chromecast 1 - Chromecast 2 - Chromecast Ultra

Af rettighedsmæssige grunde bruger vi specialiseret player til afvikling af WebTv på din computer. Hvis du ikke har playeren installeret, kan du besøge webtv.stofa.dk hvor du kan hente den, og hvor du også kan se en guide til installation. Playeren fås til Windows og Mac OS X.

Brug for hjælp til din bestilling?

Vores konsulenter sidder klar til at hjælpe dig med at vælge de rette produkter.
Ring på 88 30 30 30 eller lad os ringe dig op.