Gå til hovedindhold
Stofa WebTv Få adgang til interaktive funktioner og stream dine film, serier og tv-kanaler

Få WebTv med Stofa Tv

WebTv følger automatisk med, når du har tv fra Stofa. Du skal ikke gøre andet end at oprette et MitLogin og hente WebTv app’en til din mobil, tablet eller Apple TV 4. App’en findes til Android og iOS. Du kan også se WebTv på din computer.

Med WebTv undgå du at gå glip af dit yndlingsprogram. Du kan nemlig streame de fleste af dine tv-kanaler - både ude og hjemme.

Stofa WebTv
 

Stream dit indhold og se det, når du vil

StartForfra

Få det hele med – også starten

Med StartForfra kan du starte igangværende programmer forfra*. Så gør det ikke noget, hvis du kommer 10 minutter for sent til dit yndlingsprogram. 

StartForfra+

Se programmer syv dage tilbage

Er du kommet bagud med et program eller en serie? Se programmer i op til syv dage tilbage i tiden på udvalgte tv-kanaler*.

Sæt på pause eller spol tilbage

Brug pause- eller spole-funktionen, hvis telefonen ringer midt i det hele - eller du taber tråden undervejs. Så er du sikker på at få alle detaljerne med.

Du kan ikke pause eller spole i live-programmer.

Apple TV 4 til Stofa WebTv

Se WebTv på dit Apple TV 4

Nu kan du se WebTv på Apple TV 4. Du sætter bare din Apple TV 4-boks til det tv, du ønsker at bruge, henter Stofa Tv-app'en og logger ind med dit MitLogin. Så er du klar til se det meste af dit indhold direkte på tv'et.

Har du Mellem eller Stor tv-pakke eller SmartTv kan du også bruge pause, spole, StartForfra og StartForfra+ 7 dage, når du bruger Stofa Tv-app’en til Apple TV 4. 

Lej film og se dem, hvor du vil

Du behøver ikke sidde foran fjernsynet for at se en god film. Med Stofa WebTv kan du leje film fra din computer, og du kan herefter streame dem på både tablet og mobil. Dette kræver blot tv fra Stofa.

Hjemmebiograf med Chromecast
Har du inviteret venner eller familier til filmaften? Lej en spændende film, og lav hjemmebiograf ved at spejle dit indhold fra WebTv op på fjernsynet med Chromecast. Eller se det direkte på tv'et med Stofa Tv-app'en til Apple TV 4.

Lej film i Stofa Filmshoppen
Du kan streame i hele EU med Stofa WebTv

Tag dit WebTv med på ferie i EU

Skal du ud at rejse? På studieophold eller måske arbejde i udlandet i en periode? Så kan du tage WebTv med!

Alle de muligheder, du har med WebTv i Danmark, er nu også tilgængelige, når du bevæger dig rundt i EU. Det kræver bare, at du har tv fra Stofa og adgang til internettet - så er du klar til at streame i hele EU.

OBS! Bruger du WebTv på din mobiltelefon?
Vær opmærksom på, at du bruger data, når du streamer. Sørg derfor for at tilslutte en wifi-forbindelse, hvis der er mulighed for det.

* Betingelser for WebTv

WebTv gælder som tillæg til din tv-aftale i Stofa fordelsanlæg og forudsætter, at tv-aftalen opkræves af Stofa. WebTv gælder de fleste af dine tv-kanaler og forudsætter Stofa Tv. WebTv koster ikke ekstra i abonnement, men vær opmærksom på, at det kan koste ekstra i dataforbrug afhængigt af aftalen med din udbyder. Stofa anbefaler, at du er tilkoblet trådløst netværk ved brug af WebTv både i og udenfor hjemmet. WebTv kan også bruges udenfor Danmark, når du opholder dig midlertidigt i et andet EU-land i forbindelse med fx rejse, arbejde eller studieophold. Bemærk, at det kræver en fast dansk bopælsadresse.

Det er ikke alle udsendelser, der kan startes forfra eller afspilles fra arkivet. 

Krav for WebTv

Operativsystemer:

PC: Minimum Windows 7 - minimum Google Chrome 64 bit

Mac: Minimum OSX 10.10 - minimum Google Chrome 64 bit eller Safari 11

iPhone, iPad: iOS 11 - iOS 12 – iOS 13

Android: 7.0 – 8.0 – 9.0

Apple TV: TVOS 11 - TVOS 12 – TVOS 13


Muligheder for casting:
Chromecast: Chromecast 1 - Chromecast 2 - Chromecast 3 - Chromecast Ultra