Gå til hovedindhold
Stofa WebTv Få adgang til interaktive funktioner og se dine film, serier og tv-kanaler på flere skærme

Få WebTv med Stofa Tv

WebTv følger automatisk med, når du har tv fra Stofa. Du skal ikke gøre andet end at oprette et MitLogin og hente WebTv app’en til din mobil, tablet eller Apple TV 4. App’en findes til Android og iOS. Du kan også se WebTv på din computer.

Stofa WebTv
Apple TV 4 til Stofa WebTv

Se WebTv på dit Apple TV 4

Nu kan du se WebTv på Apple TV 4. Du sætter bare din Apple TV 4-boks til det tv, du ønsker at bruge, henter Stofa Tv-app'en og logger ind med dit MitLogin. Så er du klar til se det meste af dit indhold direkte på tv'et.

Har du Mellem eller Stor tv-pakke eller SmartTv kan du også bruge pause, spole, StartForfra og StartForfra+ 7 dage, når du bruger Stofa Tv-app’en til Apple TV 4. 

Se fodbold på caféen

Undgå at gå glip af din yndlingsserie eller en vigtig fodboldkamp, fordi du ikke er hjemme. Med Stofa WebTv har du adgang til de fleste af dine tv-kanaler - både ude og hjemme. Det kræver blot, at du har tv fra Stofa og adgang til internettet. 

Med de interaktive funktioner, der følger med Mellem og Stor tv-pakke, kan du med Stofa WebTv pause og spole i programmer samt starte forfra. Så bestemmer du helt selv, hvor og hvornår du vil se tv. 

WebTv
WebTv

Se tv, selvom dit fjernsyn er optaget

Kampen om fjernbetjeningen er ovre. Med Stofa WebTv kan du se de fleste af dine tv-kanaler på computer, mobil og tablet, hvis du har installeret WebTv app’en. Så kan du se nyhederne, mens du laver mad, og børnene kan samtidig se Ramasjang i stuen.

Se tv alle steder i hjemmet
Har det været en hård uge? Gør klar til tv-hygge i sengen, og se fredagsfilmen på din tablet eller computer. 

Eller er det ikke alle derhjemme, der er til fodbold? Så se kampen på en anden skærm i for eksempel gæsteværelset eller på kontoret.

 

Hvordan bruger jeg WebTv?

WebTv følger altid med, når du har tv fra Stofa - og uanset tv-produkt kan du se det meste af dit indhold på WebTv. Har du interaktive funktioner med i dit tv-produkt, kan du også bruge dem. 

Bliv klogere på, hvordan du bruger WebTv og de forskellige funktioner, der følger med. 

 

 
Lej film i Stofa Filmshoppen

Lej film og se dem, hvor du vil

Du behøver ikke sidde foran fjernsynet for at se en god film. Med Stofa WebTv kan du leje film fra din computer, og du kan herefter se dem på både tablet og mobil. Dette kræver blot tv fra Stofa.

Hjemmebiograf med AirPlay eller Chromecast
Har du inviteret venner eller familier til filmaften? Lej en spændende film, og lav hjemmebiograf ved at spejle dit indhold fra WebTv op på fjernsynet med AirPlay (kræver Apple TV) eller Chromecast. Eller se det direkte på tv'et med Stofa Tv-app'en til Apple TV 4.

Tag dit WebTv med på ferie i EU

Skal du ud at rejse?
På studieophold eller måske arbejde i udlandet i en periode?
Så kan du tage dit WebTv med!

Alle de muligheder du har med dit WebTv herhjemme i Danmark, er nu også tilgængelige når du bevæger dig rundt i EU. Alt det kræver er, at du har tv fra Stofa og adgang til internettet, og så kan du streame i hele EU.

OBS! Bruger du WebTv på din mobiltelefon?
Vær opmærksom på, at du bruger data, når du streamer. Sørg derfor for at tilslutte en wifi-forbindelse, hvis der er mulighed for det.

Du kan streame i hele EU med Stofa WebTv
Et lille tip Benyt en wifi-forbindelse, når du ser WebTv uden for hjemmet. Så undgår du at bruge af din mobildata.
Betingelser for WebTv

* WebTv gælder som tillæg til din tv-aftale i Stofa fordelsanlæg og forudsætter, at tv-aftalen opkræves af Stofa. WebTv gælder de fleste af dine tv-kanaler og forudsætter Stofa Tv. WebTv koster ikke ekstra i abonnement, men vær opmærksom på, at det kan koste ekstra i dataforbrug afhængigt af aftalen med din udbyder. Stofa anbefaler, at du er tilkoblet trådløst netværk ved brug af WebTv både i og udenfor hjemmet. WebTv kan også bruges udenfor Danmark, når du opholder dig midlertidigt i et andet EU-land i forbindelse med fx rejse, arbejde eller studieophold. Bemærk, at det kræver en fast dansk bopælsadresse.

Krav for WebTv

Operativsystemer:

PC: Minimum Windows 7 - minimum Internet Explorer 11 - minimum Google Chrome 64 bit

Mac: Minimum OSX 10.8  - minimum Safari 5 - minimum Google Chrome 64 bit

iPhone, iPad:  iOS 9 - iOS 10 - iOS 11

Android: 5.0 - 5.1 - 6.0 - 7.0 

Apple TV 4: TVOS 9 - TVOS 10 - TVOS 11

Muligheder for casting:
AirPlay: Apple TV 2 - Apple TV 3
Chromecast: Chromecast 1 - Chromecast 2 - Chromecast Ultra

Af rettighedsmæssige grunde bruger vi specialiseret player til afvikling af WebTv på din computer. Hvis du ikke har playeren installeret, kan du besøge webtv.stofa.dk hvor du kan hente den, og hvor du også kan se en guide til installation. Playeren fås til Windows og Mac OS X.