Gå til hovedindhold
topbanner-tvboks-1920x720-stue-fortsaet-med-at-se_NY.png

Stofa Tv-boks

- din underholdning samlet ét sted

den bedste tv-oplevelse

Med Stofa Tv-boksen får du alt dit indhold samlet ét sted. Tv-boksen samler dine tv-kanaler og streamingtjenester og du kan selvfølgelig leje de sidste nye film og finde et stort udvalg af apps og spil i Google Play Store.

Samtidig får du med den nye tv-boks en avanceret søgefunktion, som søger på tværs af tv-kanaler, streamingtjenester, apps og lejebutikken, så du skal bruge mindre tid på søgning og mere tid på underholdning.

Stofa Tv-boksen er selvfølgelig forberedt til Ultra HD-kvalitet, som giver et knivskarpt billede med flere detaljer.

Tv-boksen koster 30 kr./md. 

tv-boks
Ultra HD-kvalitet
tv-boks

Find det rigtige indhold. Hurtigere

 

Søg på tværs af alt dit indhold

I tv-boksen søger du på tværs af alt dit indhold – uanset om det ligger på DR TV, C-More, V series & film, YouTube eller på en af dine faste tv-kanaler. Det betyder, at du skal bruge mindre tid på at søge og har mere tid til at se.

Tal til din fjernbetjening

Skriv i søgefeltet eller tryk på mikrofontasten på din fjernbetjening og sig hvad du leder efter. Du kan søge på titler, type af indhold f.eks. serier eller navnet på en skuespiller. Uanset om du vælger at taste søgningen ind eller tale til din fjernbetjening, finder du hurtigt frem til det du søger. 

Tv og streaming samlet ét sted

Streamingtjenester

Adgang til streamingtjenester

Med den nye tv-boks kan du samle dine streamingtjenester ét sted, så bliver det nemmere at tilgå al din underholdning. 

Adgang til lejebutik

Du kan leje mere end 5.000 film direkte på tv-boksen. Og der kommer hele tiden nye titler til - også de nyeste premierefilm. Så har du altid noget at vælge imellem.  

FilmFavoritter følger med din tv-boks

Adgang til Filmfavoritter

Med tv-boksen har du ekstra indhold med i dit abonnement. Du har nemlig adgang til et stort udvalg af film - blockbustere, romantiske komedier, actionfilm og meget mere.

Google Play Store

Stofa Tv-boksen er bygget på Googles Android Tv-platform og åbner for et helt app-univers med al mulig underholdning for hele familien.

Du finder tusindvis af film, programmer og spil fra Google Play, YouTube og andre favoritapps. Download apps fra Google Play på samme måde, som du er vant til at downloade apps på din mobil. 

Glæd dig til endnu mere underholdning - lettilgængeligt på én og samme tv-skærm. 

Apps-og-spil-2.png

Se dit indhold, hvor og når det passer dig

WebTv

Optag eller start forfra

Du kan spole, optage, sætte tv-programmer på pause og du har op til 7 dags arkiv på dine tv-kanaler. Optag op til 250 timers tv og lige så mange programmer på samme tid, som du ønsker. 

WebTv

Se det på flere skærme

Med Stofa Tv-appen kan du se dit indhold på din computer, smartphone eller tablet. Det giver mulighed for at se flere programmer på samme tid. 

WebTv

Tag det med på farten

Med Stofa Tv-appen kan du tage dit indhold med dig overalt i Danmark og på ferie i hele EU.

Tv-boksen følger med VælgSelv

VælgSelv giver dig mulighed for at vælge frit mellem både tv-kanaler og streamingtjenester og skifte dem ud, når du vil. Du skal bare vælge, om du vil blande for 10, 20 eller 30 point. 

Når du køber Stofa VælgSelv følger vores tv-boks med. 

Er du allerede Stofa Tv-kunde, bestil boksen her.

VælgSelv din underholdning

VælgSelv med Stofa Tv