Gå til hovedindhold
Stofa Tv-boks Al din underholdning samlet ét sted

NYHED - Ny og forbedret Stofa Tv-boks

Vores nyeste tv-boks giver dig alt på et sted, i en ny og bedre brugeroplevelse. 

Med Stofa Tv-boksen får du alt dit indhold samlet ét sted. Tv-boksen samler dine tv-kanaler og streamingtjenester og du kan selvfølgelig leje de sidste nye film og finde et stort udvalg af apps og spil i Google Play Store.

Samtidig får du med den nye tv-boks en avanceret søgefunktion, som søger på tværs af tv-kanaler, streamingtjenester, apps og lejebutikken, så du skal bruge mindre tid på søgning og mere tid på underholdning.

tv-boks
tv-boks

Find det rigtige indhold. Hurtigere

 

Søg på tværs af alt dit indhold

I tv-boksen søger du på tværs af alt dit indhold – uanset om det ligger på DR TV, HBO Nordic, C-More, Viasat Film, YouTube eller på en af dine faste tv-kanaler. Det betyder, at du skal bruge mindre tid på at søge og har mere tid til at se.

Tal til din fjernbetjening

Skriv i søgefeltet eller tryk på mikrofontasten på din fjernbetjening og sig hvad du leder efter. Du kan søge på titler, type af indhold f.eks. serier eller navnet på en skuespiller. Uanset om du vælger at taste søgningen ind eller tale til din fjernbetjening, finder du hurtigt frem til det du søger. 

Tv og streaming samlet ét sted

Adgang til streamingtjenester

Med den nye tv-boks kan du samle dine streamingtjenester ét sted, så bliver det nemmere at tilgå al din underholdning. 

Adgang til lejebutik

Du kan leje mere end 5.000 film direkte på tv-boksen. Og der kommer hele tiden nye titler til - også de nyeste premierefilm. Så har du altid noget at vælge imellem.  

Google Play Store

Stofa Tv-boksen er bygget på Googles Android Tv-platform og åbner for et helt app-univers med al mulig underholdning for hele familien.

Du finder tusindvis af film, programmer og spil fra Google Play, YouTube og andre favoritapps. Download apps fra Google Play på samme måde, som du er vant til at downloade apps på din mobil. 

Glæd dig til endnu mere underholdning - lettilgængeligt på én og samme tv-skærm. 

tv-boks
tv-boks bluetooth

Skjult tv-boks

Stofa Tv-boksen bruger bluetooth og kan gemmes væk i et tv-møbel eller stilles bag tv'et, så sorte kasser og ledninger ikke spolerer din boligindretning.

Superskarp billedkvalitet

Stofa Tv-boksen er selvfølgelig forberedt til Ultra HD-kvalitet, som giver et knivskarpt billede med flere detaljer. 
 

Stofa tv-boks

Bestil Stofa Tv-boksen og få HBO Nordic

Når du bestiller en tv-pakke hos Stofa, kan du for kun 30 kr./md. få vores nye tv-boks med - inklusiv HBO Nordic for 0 kr. i 6 mdr. (herefter 89 kr./md. for HBO Nordic - dvs. 10 kr. billigere end normalprisen).*

I den nye tv-boks har du direkte adgang til de mange film og serier i HBO Nordic.

Er du allerede tv-kunde, får du selvfølgelig det helt samme tilbud, når du bestiller tv-boksen.   

Bestil tv-boks   Bestil tv og tv-boks

HBO Nordic

HBO Nordic giver dig adgang til en verden af den fedeste underholdning. Med mere end 5.000 episoder af de bedste serier, masser af populær børneunderholdning og hundredvis af særligt udvalgte film byder HBO Nordic på underholdning for enhver smag.

Glæd dig til populære serier som Chernobyl, The Handmaid’s Tale, Vikings og mange flere.

HBO Nordic

Se dit indhold hvor og når det passer dig

WebTv

Optag eller start forfra

Du kan spole, optage, sætte tv-programmer på pause og du har op til 7 dags arkiv på dine tv-kanaler. Optag op til 250 timers tv og lige så mange programmer på samme tid, som du ønsker. 

WebTv

Se det på flere skærme

Med Stofa Tv-appen kan du se dit indhold på din computer, smartphone eller tablet. Det giver mulighed for at se flere programmer på samme tid. 

WebTv

Tag det med på farten

Med Stofa Tv-appen kan du tage dit indhold med dig overalt i Danmark og på ferie i hele EU.

*Betingelser for Stofa Tv-boks og HBO Nordic

Stofa Tv-boks

Leveres på Stofa Fordelsanlæg (ikke landsdækkende) og på Stofa fiber. Forudsætter tv-pakke fra Stofa eller antenneforening. Forudsætter internetforbindelse. Opsigelsesvarsel løbende måned plus 1 måned. Der påregnes forsendelsesgebyr på 99 kr. Kræver Betalingsservice. BS- og adm.gebyr 9,75 kr./regning. Brevpost-gebyr 29 kr./kvartal medmindre aftale om digital post fra Stofa.

 

HBO Nordic

Ingen binding. Opsigelsesvarsel 30 dage. Forudsætter abonnement på Stofa Tv-boks. Gratisperioden på HBO Nordic abonnementet gælder i 6 måneder. Efter 6 måneder er prisen 89 kroner pr. måned, medmindre abonnementet opsiges forinden. Tilbuddet gælder til og med april 2020.