Gå til hovedindhold

Nyt indhold og snigpremierer 

Med TV 2 Play Favorit + Sport med reklamer får du det bedste indhold fra alle TV 2s syv kanaler – når du vil, og hvor du vil.

Du får alle on demand-programmerne med nyt indhold og snigpræmierer hver dag. Derudover får du også fem af TV 2s livekanaler – og TV 2 Sport og TV 2 Sport X samt op til syv ekstra eventkanaler, så du aldrig mere behøver gå glip af en kamp.  

Hold dig opdateret på dagens nyheder, følg din favorit-sportsgren eller se prisbelønnet fiktion, dokumentarer, underholdningsshows, comedy, reality, film og meget mere! Og du kan endda være på forkant med snigpremierer på alle de mest populære programmer.

 
TV 2 Play Sport-grafik

Nervepirrende sport 

Med TV 2 Play Favorit + Sport får du adgang til TV 2 Sport og TV 2 Sport X. Når der er flere kampe i gang på samme tid, får du adgang til en række eventkanaler, så du aldrig behøver gå glip af en kamp. Se alle kampene fra UEFA Europa League, UEFA Conference League, Serie A og La Liga, cykling, tennis, håndbold, NBA og meget mere med TV 2 Play.

Linde på Langeland

Sofie Linde og familien er klar til endnu en sommer på Langeland, hvor de sammen med deres trofaste håndværkere, venner og familie fortsætter renoveringen af det gamle spøgelseshus Vennely. Udstyret med en ukuelig optimisme er Sofie er stadig ikke i tvivl om, at der bag byggestøv og kaos gemmer sig sommerhuset familien altid har drømt om.

Linde paa Langeland
Ombord på TV 2 Play

Ombord

På den anden side af jorden står otte unge overfor en rejse, der kan ændre deres vej i livet. Sammen går de ombord på en båd med et hemmeligt spørgsmål, der kaster en skygge over deres hverdag derhjemme. I 30 dage sejler de ud i det ukendte og deler deres spørgsmål med hinanden i løbet af rejsen. Alle drømmer om at gå i land med et svar, der kan give dem bedre fodfæste i livet.

Et inspirerende børneunivers

Med TV 2 Play får du adgang til Oiii – et børneunivers fyldt med film, tv-serier og eksklusive danskproducerede børneprogrammer. Oiii er originalt dansk kvalitetsunderholdning kombineret med det bedste fra hele Norden.  

Oii børneunivers
VælgSelv med Stofa Tv

VælgSelv giver dig frit valg

Med VælgSelv kan du vælge mellem både tv-kanaler og streamingtjenester og skifte dem ud, når du vil. Du skal bare vælge, om du vil blande for 10, 20 eller 30 point. 

Med VælgSelv følger faste tv-kanaler altid med og med dem får du et bredt udvalg af de mest populære tv-kanaler. 

Bestil VælgSelv