Gå til hovedindhold

Nyt indhold & snigpremierer

Med streamingtjenesten får du det bedste indhold fra alle TV 2s syv kanaler – når du vil, og hvor du vil.

Du får alle on demand-programmerne med nyt indhold og snigpræmierer hver dag. Derudover får du også fem af TV 2s livekanaler – og TV 2 Sport og TV 2 Sport X samt op til syv ekstra eventkanaler, så du aldrig mere behøver gå glip af en kamp.  

Hold dig opdateret på dagens nyheder, følg din favorit-sportsgren eller se prisbelønnet fiktion, dokumentarer, underholdningsshows, comedy, reality, film og meget mere! Og du kan endda være på forkant med snigpremierer på alle de mest populære programmer.

 
TV 2 Play Sport-grafik

Nervepirrende sport

Du får også adgang til TV 2 Sport og TV 2 Sport X. Når der er flere kampe i gang på samme tid, får du adgang til en række eventkanaler, så du aldrig behøver gå glip af en kamp. Se alle kampene fra Europa League og La Liga, cykling, tennis, håndbold, NBA og meget mere med TV 2 Play. 

Stormester

Snart er der nye, friske hoveder på menuen, når Hadi Ka-koush, Petra Nagel, Anders Lund Madsen, Kathrine Abrahamsen og Jesper Ole Feit Andersen ruller sig i stormestermarinaden og lader sig grille af Lasse Rimmer. Vores yndlingsoffer, Mark Le Févre, står igen klar med æggeuret.

Stormester på TV 2 Play
Ombord på TV 2 Play

Ombord

På den anden side af jorden står otte unge overfor en rejse, der kan ændre deres vej i livet. Sammen går de ombord på en båd med et hemmeligt spørgsmål, der kaster en skygge over deres hverdag derhjemme. I 30 dage sejler de ud i det ukendte og deler deres spørgsmål med hinanden i løbet af rejsen. Alle drømmer om at gå i land med et svar, der kan give dem bedre fodfæste i livet.

Et inspirerende børneunivers

Med TV 2 Play får du adgang til Oiii – et børneunivers fyldt med film, tv-serier og eksklusive danskproducerede børneprogrammer. Oiii er originalt dansk kvalitetsunderholdning kombineret med det bedste fra hele Norden.  

Oii børneunivers

Få TV 2 Play med Stor Tv-pakke

Er du vild med underholdning og godt tv? Så skal du have den store tv-pakke. Her får du masser af underholdning for familien, de bedste sportskanaler, TV 2 Play Favorit + Sport Partner med reklamer og en masse streamingarkiver, som byder på film og serier, når det passer dig. 

Når du har bestilt Stor Tv-pakke og oprettet et MitLogin, aktiverer du selv TV 2 Play på Mine Sider - og så er du klar til at streame alt dit favoritindhold på smartphone, tablet, Apple TV og computer. Du henter bare TV 2 Play-appen - eller går ind på play.tv2.dk.

Bestil Stor Tv-pakke

Indhold på TV 2 Play