Gå til hovedindhold
HBO Nordic logo
Streaming

Stort udvalg af streamingtjenester

Ved Stofa kan vælge at tilkøbe en streamingtjeneste til din tv-pakke. Se det store udvalg og vælg det, som passer til dig. 

Med en tv-pakke fra Stofa følger der også en masse populære streamingtjenester med i din tv-pakke. Jo større tv-pakke, jo flere streamingtjenester følger med. Se hvilke streamingtjenester, som følger med tv-pakkerne.

 

streamingtjenester
HBO Nordic

HBO Nordic

HBO Nordic giver dig adgang til en verden af den fedeste underholdning. Med mere end 5.000 episoder af de bedste serier, masser af populær børneunderholdning og hundredvis af særligt udvalgte film byder HBO Nordic på underholdning for enhver smag.

Se tilbud her

Viasat Film

Viasat Film

Se alle de film og serier du har lyst til. Med Viasat Film kan du se alt lige fra store Hollywood-succeser og danske biografhits til familiefilm og kultklassikere. Du har også adgang til fem Viasat Film-kanaler og Viasats filmarkiv.

Bestil Viasat Film på 88 30 30 30 eller direkte på din Stofa tv-boks. 

C MORE

C MORE

Med C More får du nye og klassiske biografsucceser, film for hele familien, krimiserier i verdensklasse og premiereafsnit fra de fedeste serier. Du får også fri adgang til fire fede streamingkanaler og adgang til C More-arkivet.

Bestil C More på 88 30 30 30 eller direkte på din Stofa tv-boks.

Streamingtjenester i din tv-pakke

Se de streamingtjenester som følger med de enkelte tv-pakker:

  • Stor tv-pakke: TV 2 PLAY, DR TV, National Geographic+, Disney Xtra, Nick+, Cartoon Network, TNT, Paramount Network, MTV og Viasat FilmFavoritter
  • Mellem tv-pakke: DR TV, Disney Xtra, TNT, Paramount Network, Cartoon Network, Nick+ og Viasat FilmFavoritter
  • Lille tv-pakke: DR TV og Paramount Network
DRTV logo

DR TV

På DR TV kan du streame de fleste udsendelser og programmer fra DR’s tv-kanaler. Du finder også kendt børneunderholdning fra DR’s to børnekanaler, DR Ramasjang og DR Ultra.

Stream tv-programmer og serier på TV 2 PLAY

TV 2 PLAY

Med TV 2 PLAY Basis med reklamer kan du streame de fleste tv-programmer og serier fra TV 2's kanaler.

TNT

TNT

TNT byder på det bedste inden for drama, action og komedie. Oplev velskrevne serier samt nyt og originalt indhold med velkendte skuespillere. 

Disney Xtra

Disney Xtra

På Disney Xtra kan du se et stort udvalg af de bedste serier og programmer fra Disneys tv-kanaler: Disney Channel, Disney XD og Disney Junior.

Du får også eksklusiv adgang til nye sæsonpremierer og nye programmer, inden de bliver vist i tv.

Masser af dokumentarer og serier på National Geographic+

National Geographic+

På National Geographic+ finder du mere end 650 dokumentarer og serier, og der kommer løbende nyt indhold.

Du kan se alle dine yndlingsserier fra tv-kanalen National Geographic. Du får også adgang til mange nye serier og dokumentarer, der ikke tidligere er vist på National Geographic.

cartoon network

Cartoon Network

Cartoon Networks streamingtjeneste er fuld af sjov, eventyr og underholdning for børn i alle aldre. Her finder du nogle af de mest kendte og elskede tegnefilmsserier - blandt andet Ben 10, Eventyrtid, Gumballs fantastiske verden og det tilbagevendende hit Powerpuffpigerne.

Derudover kan du finde nye hitserier som Apple & Onion, Vi Bare Bjørne og Teen Titans Go!. Alle programmer er på dansk.

Nick+

Nick+

Nick+ er for alle børn, som kan lide tegnefilm og komedier. I arkiver kan du se populært børneindhold fra Nickelodeon og de sejeste tegnefilm fra Nicktoons samt det bedste indhold fra Nick Jr., som passer til mindre børn. Se blandt andet hele sæsoner af Familien Thunderman, Henry Danger, Avatar og Paw Patrol.

Viasat Filmfavoritter

Viasat FilmFavoritter

Gå på opdagelse i Viasats FilmFavoritter, hvor du kan streame mere end 200 film: blockbustere, romantiske komedier, actionfilm og meget mere.

MTV

MTV

Se frem til timevis af underholdning fra MTV, tilgængeligt på alle timer af døgnet. Læn dig tilbage og grin og græd med alle de bedste teen-shows og tv-serier fra MTV. Se programmer som Catfish: The TV Show, Ridiculousness og Ex On The Beach.

Paramount Network

Paramount Network

Se frem til masser af grin og god underholdning – med Paramount Network arkivet har du adgang til masser af underholdning, tilgængeligt på alle timer af døgnet. Læn dig tilbage og se en masse stand-up, animation samt komedier og serier. Se programmer som South Park, Inside Amy Schumer og Workaholics.

tv-app

Stream med Stofa Tv-appen

Med Stofa Tv-appen får du adgang til din underholdning fra Stofa, uanset hvor du er.

Så kan du følge landskampen i toget, se serier i køkkenet eller give børnene en film med på bagsædet – og du kan tage det hele med dig på ferie i hele EU.

Det er også slut med kampen om fjernbetjeningen! Med Stofa Tv-appen kan hele familien nemlig se det, de vil på samme tid

*Betingelser

Det er muligt at tilkøbe udvalgte streamingtjenester til din tv-pakke. Det forudsætter abonnement på en Stofa tv-boks, og gælder ikke kunder med VælgSelv 10, 20 og 30. Der er ingen binding på den enkelte streamingtjeneste, og abonnementet kan til enhver tid opsiges. Opsigelsesvarsel 30 dage.