Gå til hovedindhold
Nickelodeon Stofa SmartTv
Stofa SmartTv - masser af muligheder

Hvad er Stofa SmartTv?

Stofa SmartTv er en tv-boks med et SmartTv-abonnement. SmartTv-abonnementet giver dig adgang til en lang række funktioner, der giver dig en bedre og mere fleksibel tv-oplevelse.

Med Stofa SmartTv behøver du nemlig ikke at indrette dig efter dagens tv-program. Det er dig, der bestemmer over dit tv. Og ikke omvendt.

Med Stofa SmartTv kan du:

  • Se tv op til syv dage tilbage med StartForfra+ 7 dage på de fleste tv-kanaler*
  • Optage tv-programmer, hvis din tv-boks har harddisk
  • Starte igangværende programmer forfra*
  • Sætte dit tv på pause eller spole tilbage
  • Få adgang til tv- og filmarkiver med masser af børneunderholdning og spændende serier og film
  • Leje mere end 5.000 film online direkte fra sofaen

Ring og bestil på 88 30 30 30.

Stofa SmartTv
Start forfra og optag med SmartTv

Se tv, når det passer dig

 

Optag og gem til senere

Er du forhindret i at se dit yndlings-tv, kan du optage tv-programmer og se dem senere med Stofa SmartTv med optagefunktion. Du kan optage op til 60 timers tv – og selvfølgelig bruge de øvrige funktioner, mens du optager.

Gå op til syv dage tilbage i tiden 

Nåede du ikke at se en af dine favoritudsendelser? Med StartForfra+ 7 dage kan du gå helt op til syv dage tilbage og starte, pause og spole på de fleste tv-kanaler*. Så kan du se programmerne, når du har tid.

Undgå at gå glip af det vigtigste

 

Få det hele med – også starten

Nåede du ikke at se starten af dit favoritprogram? Med Stofa SmartTv kan du starte igangværende programmer forfra, så du ikke går glip af noget*.

Sæt på pause eller spol, og se hele programmet

Bliver du forstyrret midt i et program, eller taber du tråden undervejs, kan du altid sætte direkte udsendelser på pause eller spole tilbage. Så er du sikker på at få alle detaljerne med. Spole-funktionen kan du ikke bruge i programmer, der har reklamepauser. 

 

Med SmartTv kan du pause, spole og sætte på pause
Vælg mellem mere end 5000 film Filmshoppen er fyldt med film for enhver. Lej for eksempel 'Doctor Strange' med få klik på fjernbetjeningen
Mere end 5000 film

Få adgang til tv- og filmarkiver

Med Stofa SmartTv kan du gå på opdagelse efter underholdning i arkiverne.

I DR's TV arkiv, DR TV, kan du for eksempel se DR1-udsendelserne Bonderøven og Spise med Price samt DR2-udsendelserne Temalørdag og Nak og Æd og mange flere af DR’s populære programmer. Du finder også kendt børneunderholdning fra DR’s to børnekanaler, DR Ramasjang og DR Ultra.

Hvis du har tv-kanalen Nickelodeon får du adgang til kanalens arkiv, hvor du finder populær børneunderholdning såsom Dora Udforskeren og Svampebob Firkant. Cartoon Network tv-kanalen byder også på et spændende tv-arkiv, hvor du blandt andet kan se Ben 10 og Frygtløs den Frygtsomme Hund.

*Betingelser for Stofa SmartTv

Leveres på Stofa Fordelsanlæg (ikke landsdækkende) og på Stofa fiber. Forudsætter tv-pakke fra Stofa eller antenneforening og gælder ikke MitTv. Opsigelse varsel løbende måned plus 1 måned. Der påregnes forsendelsesgebyr på 99 kr. Prisen forudsætter Betalingsservice. BS- og adm. gebyr 9,75 kr. pr. regning. Prisen på 75 kr./md. gælder for boksen uden harddisk. Boksen med harddisk koster 99 kr./md. Forudsætter digital post fra Stofa, ellers betales brevpost-gebyr på 29 kr./kvartal.

 

Det er ikke muligt at starte live sport og film forfra. 

Information om software

Dele af dette produkt benytter Open Source-software. Som en del af licensaftalen har du ret til at modtage en kopi af den kildekode, som anvendes i disse dele af softwaren. For mere information kan du se menupunktet ”Om Stofa-boksen” i hjælpemenuen på din tv-boks eller besøge www.opensource.stofa.dk.