Gå til hovedindhold
Viasat Series
Viasat Film

Om Viasat Film

Er du vild med film i alle afskygninger? Så er Viasat Film lige noget for dig.

Med Viasat Film kan du se film, når det passer dig, og der er noget for enhver smag. Udover fem kanaler, der sender film og serier, får du ubegrænset adgang til Viasats filmarkiv med over 200 film.

Med får du adgang til:

  • Klassiske filmhits
  • Mere end 300 premierefilm om året
  • Populære actionfilm
  • Film for hele familien
  • Sjove og spændende serier
  • De mest underholdende komedier
  • Fri adgang til Viasats filmarkiv

Du kan få for 99 kr./md.

 

Abonnementet giver adgang til fem Viasat Film-kanaler og Viasats filmarkiv:

Viasat Film Hits:

Kanalen for dig, der elsker gode film og dramaer. På Viasat Film Hits finder du både nye og klassiske filmhits med spændende fortællinger og dygtige skuespillere, der sikrer dig underholdning i topklasse.

Viasat Film Premiere:

Kanalen til filmelskeren. Viasat Film Premiere sender mere end 300 premierefilm om året, så her er du sikret underholdning i verdensklasse hver aften. Du kan både opleve populære biograffilm og spændende, usete film.

Viasat Film Action:

Kanalen for dig, der ikke kan få nok af actionfilm. Her kan du opleve de mest populære action- og spændingsfilm, der sender adrenalinniveauet i vejret. På Viasat Film Action er der også krimidramaer og thrillers, så der er garanti for et godt gys.

Viasat Film Family:

Kanalen til de filmelskende familier. Her får du god underholdning til hele familien. Viasat Film Family er spækket med film i mange genre, blandt andet romantiske film og komedier, som alle kan se med på. Kanalen sender film fra tidligt om morgenen til sent om aftenen, så der er altid mulighed for en god filmstund.

Viasat Film Series:

Kanalen for dig der elsker TV-serier. Her finder du de bedste TV-serier - både spænding, krimi, drama og komedier. Du kan blandt andet se serier som NCIS, Seinfeld, Dexter og Californication hver dag fra kl. 06.00.

Viasats filmarkiv:

I filmarkivet får du fri adgang til over 200 film for hele familien. Her finder du alt fra actionfilm til børnefilm, og der kommer løbende nye film til.  

*Betingelser for Viasat Film

Gælder Stofa Fordelsanlæg (ikke landsdækkende) og Stofa fiber. Forudsætter abonnement på Stofa SmartTv. Opsigelsesvarsel er løbende måned + 1 måned.