Gå til hovedindhold

Viaplay Film & Serier

Masser af underholdning for hele familien

Viaplay er en streamingtjeneste med masser af underholdning for hele familien. På Viaplay er du sikret et stort udbud af nye film, store danske og internationale serier, et helt børneunderholdnings-univers samt alle sæsoner af TV3-realityprogrammerne. Helt uden reklamer. 

Elsker du serier, og kan du sagtens se timevis af din yndlings i træk? Den omfattende samling af serier på Viaplay, giver dig rig mulighed for dette. Du kan bl.a. streame hele samlingen af kultserien Lost, komedieserien How I Met Your Mother eller de anmelderroste krimiserier Prison Break og Fargo. 

Klik på filmen og få et sneak-peek af hvad du kan glæde dig til – og læs mere om de enkelte kategorier nedenfor.  

 
Viaplay

Film og serier for hele familien 

På Viaplay er du sikret underholdning til enhver smag. Du kan glæde dig til at se hele samlingen af Spider-Man film, underholdende familiefilm fra Disney og de ikoniske Marvel film. Er du i humør til serier, kan du streame timevis af populære dramaserier som Outlander, Viaplay Original-serien Advokaten og Greys Anatomy.

Er du mere til action? Så kan du glæde dig til hele samlingen af James Bond film. Du kan streame i hele EU og downloade indholdet, så du kan se det offline. 

Viaplay Originals – de bedste dramaserier fra Norden

Viaplay Originals er anmelderroste serier, som du kun kan se på Viaplay. Blandt denne stærke samling af serier, finder du den anmelderroste serie Forhøret. Forhøret er en psykologisk krimiserie fyldt med ætsende sandheder og mørke løgne.

I serien medvirker en lang række store danske skuespillere som Ulrich Thomsen, Trine Dyrholm, Nikolaj Lie Kaas og Lars Mikkelsen. 

Se Forhøret på Viaplay
Paw Patrol til de mindste

Viaplay for børn 

På Viaplay er der stribevis af film og serier for de mindste og lidt ældre børn. Udover film får du tusindvis af episoder af serie-hits som Gurli Gris, Paw Patrol, Pokémon og Teletubbies.

Børneindholdet kan nemt downloades, og ses offline, så I er sikret underholdning i sommerhuset eller på bilferien.  

Masterchef, Robinson og Forsidefruer 

På Viaplay kan du også se alle sæsoner af de velkendte populære reality TV3-programmer som Paradise, Masterchef og Forsidefruer. Du kan endda se snigpremiere på afsnittene en uge før alle andre.

Så hvad end om du er til drama og kærlighed i Paradise, madlavningskonkurrence i Masterchef eller livet på første klasse i Forsidefruer, er du sikret timevis af grin og spænding. 

Se Masterchef samt Forsidefruer på Viaplay
Stofa VælgSelv

VælgSelv giver dig frit valg

Med VælgSelv kan du vælge mellem både tv-kanaler og streamingtjenester og skifte dem ud, når du vil. Du skal bare vælge, om du vil blande for 10, 20 eller 30 point. 

Med VælgSelv følger faste tv-kanaler altid med og med dem får du et bredt udvalg af de mest populære tv-kanaler. 

VælgSelv din underholdning