Gå til hovedindhold

Om TV3 PULS

Med TV3 PULS får du altid topunderholdning i dit tv - her er en god blanding af de bedste film, serier og livsstilsprogrammer. Med det brede udvalg af programmer er der underholdning til alle på TV3 PULS.

Kanalen sender både udenlandske serier og programmer med kendte værter samt underholdende, egenproducerede livsstilsprogrammer.

Med TV3 PULS får du:

  • De bedste livsstilsprogrammer
  • Spændende film og serier
  • Egenproducerede programmer
  • Både danske og udenlandske programmer

Blandt de danske serier finder du Fra skrot til slot, hvor man følger en familie, der forvandler deres slidte bolig til et lækkert, nyt hjem med hjælp fra dygtige eksperter. Her kan du finde god inspiration til, hvordan du selv kan indrette din bolig.

Hvis du er mere til udenlandske programmer, kan du blandt andet se Depotjægerne. Her følger man amerikanske krejlere, som først skal handle med hinanden om at købe et forladt depot og derefter gå på jagt efter glemte skatte i depotet. Hvis de er heldige, kan de tjene stort på at videresælge de nedlagte depoter.

Hvis der er gået en kok tabt i dig, kan du se programmer som Jamies mad på 30 minutter og Hell’s Kitchen, der er spækket med højt tempo og lækker mad.

Det mener Stofa

På TV3 PULS finder du inspirerende livsstilsprogrammer, populære film og prisbelønnede serier – en kanal for både mænd og kvinder.