Gå til hovedindhold

Om TV3+

På TV 3+ får du den perfekte cocktail af sport, underholdende serier og populære film. Med det brede udvalg af programmer er der mange muligheder for at lave den perfekte film- eller sportsaften.

Programmet på TV 3+ er tilrettelagt, så du får et godt miks af lækker sport, udenlandske serier med klassiske og nye afsnit samt egenproducerede danske tv-serier. Og der er aldrig pause på kanalen, der sender natten lang. TV 3+ giver dig:

  • Det bedste sport
  • Underholdende tv-serier
  • Populære film
  • Underholdning døgnet rundt

På TV 3+ kan du blandt andet se store fodboldligaer som Champions League og Premiere League, hvor klubberne kæmper en dramatisk kamp om pokalen. Hvis du også går op i motorsport og amerikansk fodbold, er der rig mulighed for at se Formel 1 og NFL.

På kanalen kan du også opleve populære serier som Simpsons. Her følger man den skøre familie, der består af Homer, Bart, Marge og Lisa, som alle bor i den fiktive by Springfield. Serien startede i 1989, men er stadig i fuld gang.

Derudover kan du følge med i en lang række spændende og underholdende serier såsom How I Met Your Mother, Ridiculousness, NCIS og Top Gear.

Det mener Stofa

Her får du masser af sport, prisvindende komedieserier og film med fokus på action og humor.