Gå til hovedindhold

Om TV3

På TV3 får du underholdning til hele familien. Her finder du alt fra sjove reality-programmer og skøre underholdningsprogrammer til familie-tv, som alle kan se med på.

Kanalen byder på en bred vifte af både danske og udenlandske tv-serier, nye og populære film samt underholdningsprogrammer. TV3 giver dig:

  • Gode tv-serier fra Danmark og udlandet
  • Populære film for hele familien
  • Sjove underholdningsprogrammer
  • Reality-tv

På TV3 kan du blandt andet se det populære program Masterchef, hvor 40 dygtige amatørkokke dyster om det eftertragtede Masterchef-trofæ og præmien på 100.000. Undervejs bliver madtalenterne konstant testet i deres køkkenevner og viden. De skal blandt andet prøve kræfter med den frygtede franske bryllupskage, croquembouche, og de skal genskabe den ene fantastiske ret efter den anden, som nogle af landets mest profilerede kokke har kreeret.

Kanalen er også kendt for dramaserien Black Widows, der er TV3 og Viaplays store nordiske dramasatsning. Serien, der både indeholder drama, spænding og humor, handler om tre kvinder, der skiller sig af med deres mænd for at få friheden tilbage. Kvinderne klarer tilsyneladende frisag, men de opdager hurtigt, at friheden alligevel har en pris.

Sammen med meget andet er TV3 også hjemsted for reality tv. Du kan blandt andet følge familien Kessler i Familien fra Bryggen. Her deler Linse og Stephanie ud af deres liv, og de kommer ofte ud i nogle sjove situationer, som er morsomme af følge med i. På TV3 kan du også se Luksusfælden, hvor almindelige danskere må ændre fuldstændigt på deres liv for at få økonomien til at hænge sammen.

Det mener Stofa

En af Danmarks populære underholdningskanaler med velkendte familie- og realityprogrammer samt et hav af film og serier.