Gå til hovedindhold
TV 2 News logo
TV 2 News

Om TV 2 News

TV 2 News er TV 2’s nyhedskanal. På TV 2 News får du en solid nyhedsdækning af især dansk og international politik, erhverv og finans samt breaking news. Derudover kan du se magasinprogrammer med stærke værter og personligheder.

TV 2 News giver dig:

  • Nyheder fra ind- og udland
  • Stærke værter
  • Relevante magasinprogrammer

På TV 2 News kan du blandt andet se det nyskabende interviewprogram ’Lippert’. Her inviteres en dansker med indflydelse til en gående og stående samtale, hvor gæsten skal give andet og mere end spin, og hvor journalisten Søren Lippert til gengæld er nysgerrig og lyttende og ikke tyranniserer med afbrydelser.

TV 2 News sender også det kritiske mediemagasin ’Presselogen’, hvor mediechefer stilles til ansvar for deres etik og valg, samt de politiske debatprogrammer ’Tirsdagsanalysen’ med Peter Mogensen og Michael Kristiansen samt ’Besserwisserne’.

Du kan også se det ugentlige magasin ’Digital Dagsorden’ - med Haug og Elberth. Her er Charlotte Beder vært, og Astrid Haug og Benjamin Rud Elberth, der begge er eksperter i politisk brug af sociale medier, er analytikere i magasinet. Magasinet kortlægger den digitale magtstruktur, og der diskuteres, hvorfor ting sker på sociale medier, og hvordan man gebærder sig på disse platforme.

TV 2 News sender også magasinprogrammer om det amerikanske præsidentvalg og ’Millionærklubben’ med gode råd og vurderinger om investeringer.

Det mener Stofa

Danmarks største nyhedskanal for dig, der vil have breaking news og følge med i begivenhederne, mens de sker.