Gå til hovedindhold

Om TV 2 Fri

TV 2 Fri er TV 2’s livsstilskanal, der inspirerer dig til at få mere ud af livet og dyrke det frirum, som alle har behov for engang i mellem. På TV 2 Fri kan du blandt andet opleve spændende rejseprogrammer, haveprogrammer og nogle af de bedste livsstilsprogrammer fra hele verden.

De egenproducerede programmer præsenterer store danske personligheder som Ulla Terkelsen, Mikkel Beha Erichsen, Jørgen Leth og Troels Kløvedal og værter som Cecilie Hother, Lene Beier og Hans Pilgaard.

TV 2 Fri giver dig:

  • Spændende livsstilsprogrammer som rejseprogrammer og haveprogrammer fra ind- og udland
  • Danske udsendelser med kendte personligheder
  • Appetitlige madprogrammer
  • Egenproduktioner med kendte værter

På TV 2 Fri kan du blandt andet se programserien ’Med Dronningen i haven’. Da Dronning Margrethe fyldte 75 år, fik hun et staudebed i fødselsdagsgave af Folketinget. Det nye bed, også kaldet Årstidshaven, skal ligge ved Fredensborg Slot, og Dronningen er med hele vejen, når haven skal anlægges. 

TV 2 Fri sender også ekstraprogrammer, når TV 2 har populære udsendelser som ’Kurs mod fjerne kyster’ og ’Landmand søger kærlighed’. Du kan også følge ’Moderne Mamma i Italien’, hvor de to dansk-italienske mammas Silvia og Gabriella rejser til Italien for at vise, hvor nemt det er at tilberede lækre, italienske klassikere.

Hvis du er interesseret i loppefund, er de danske programmer ’Fantastiske fund’ og ’Krejlerkongen’ lige noget for dig, og TV 2 Fri sender desuden stærke udenlandske programmer om rejser, mad, bolig, loppefund, natur og dyr.

 

Det mener Stofa

En unik fritids- og friluftskanal for dig, der vil inspireres. Oplev programmer om hus, have, madlavning og gør-det-selv arbejde.