Gå til hovedindhold
TNT
TNT

Om TNT

TNT er en kanal fyldt med underholdning – her finder du fængslende dramaserier og spændende film 24 timer i døgnet.  Kanalen har også et bredt udvalg af egenproducerede serier, som vises tæt på de amerikanske premieredatoer. For eksempel The Last Ship og Angie Tribeca.

Med det brede udvalg af programmer får du underholdning til både hverdag og weekend.

Kanalen giver dig:

  • Udsendelser døgnet rundt
  • Spændende film og serier
  • Egenproducerede serier

På TNT kan du blandt andet se den populære science fiction-serie Falling Skies, der er produceret af Steven Spielberg. Du kan også følge med i krimiserien Murder in the First, hvor de to detektiver Terry English og Hildy Mulligan forsøger at løse mysteriet bag to mord, der muligvis er forbundet med hinanden.

Du kan også se klassiske serier som Skadestuen, hvor du følger dagligdagen for de ansatte på den overbebyrdede skadestue på County General Hospital. Her bliver der truffet svære beslutninger og oplevet både op- og nedture.

Er du mere til krimiserier, kan du også følge med i Crossing Lines, der handler om den tidligere betjent fra New York, Carl Hickman, der slutter sig til et specialteam, der opklarer forbrydelser på tværs af Europas grænser. Hickman har nogle indre dæmoner, og samtidig skal han kæmpe for at få stillet forbrydere for retten – og det kan være en udfordring.

Du kan også opleve serier som Burn Notice og Boston Legal på TNT.

Det mener Stofa

Her får du en lækker cocktail af spændende film, sjove komedier og prisbelønnede dramaserier – døgnet rundt.