Gå til hovedindhold
Masser af film på Nordisk Film+

Nordisk Film+

Filmhyggen er hjemme med Nordisk Film+

Med Nordisk Film+ får du det største udvalg af danske film samlet i én streamingtjeneste. Se eller gense nye danske film med alle de skuespillere, du kender, og få adgang til de gode gamle klassikere fra Dansk Filmskat. Du får også håndplukkede film fra Hollywood, og familiens yngste kan boltre sig i et sjovt og trygt børneunivers.

Skærmgrafik Nordisk Film+
Se Jagtsæson på Nordisk Film+

Jagtsæson

Den nyligt fraskilte singlemor, Eva, tager på wellness-weekend med barndomsveninden, Marlene, for at hjælpe hende gennem sin midtvejskrise. Med på turen er også Isabella, den nye unge kæreste til Evas eksmand, som maser sig på for at overtage rollen som bedsteveninde for Marlene. Det bliver en tur, der får det absolut værste frem i pigerne, og venskabet bliver sat på en voldsom prøve. Spørgsmålet er, om Eva kan klinke skårene med Marlene, sikre et anstændigt forhold til Isabella og redde sin søns fødselsdag.

Den Eneste Ene

Den Eneste Ene er en romantisk komedie om 90'ernes parforhold. Alle er helt sikre på, hvad de vil have, og hvem de vil have det med. Men skæbnen vil det anderledes, for ligesom i virkeligheden viser det sig, at den eneste ene er en ganske anden, end den man regnede med.

Den Eneste Ene
Green Book

Green Book

Da Tony Lip, en udsmider fra et italiensk-amerikansk kvarter i Bronx, bliver hyret til at køre dr. Don Shirley, en sort pianist i verdensklasse, på en koncertturné fra Manhattan til sydstaterne, må de benytte sig af ”The Green Book” for at kunne finde de få steder, som var sikre for afroamerikanere dengang. De oplever racisme og fare, men også uventet medmenneskelighed og humor, og tvinges til at se bort fra deres forskelligheder for at overleve og komme overens på deres livs rejse.

Filmsamlinger på Nordisk Film+

På Nordisk Film+ kan du og se hele filmserier som for eksempel de nervepirrende Afdeling Q-film, de både nye og gamle Far til fire-film, alle de sjove Olsen Banden-film og de fem Anja og Viktor-film.

Filmsamlinger på Nordisk Film+
VælgSelv-grafik og lille tv-pakke

VælgSelv giver dig frit valg

Med VælgSelv kan du vælge mellem både tv-kanaler og streamingtjenester og skifte dem ud, når du vil. Du skal bare vælge, om du vil blande for 10, 20 eller 30 point. 

Med VælgSelv følger faste tv-kanaler altid med og med dem får du et bredt udvalg af de mest populære tv-kanaler.

Bestil VælgSelv