Gå til hovedindhold

Kanal 5

Om Kanal 5

Kanal 5 er Discovery Networks Danmarks hovedkanal, der byder på danskproducerede programmer, blockbuster film og selvfølgelig alle Danmarks fodboldslandsholds kampe. Her finder du action-packed underholdning, nervepirrende krimi og stærk fakta, i programmer der altid lever op til kanalens løfte om at være seriøst spændende.

Kanalen byder på et bredt udvalg af underholdningsprogrammer, så der er noget for alle og som samler hele familien. Kanal 5 giver dig:

  • Danske underholdningsprogrammer
  • Populære, amerikanske krimiserier
  • Spændende, danske reportageserier
  • Nogle af de bedste danske og udenlandske film

Det mener Stofa

Actionpacked underholdning, nervepirrende krimiprogrammer og stærke reportageserier. Med Kanal 5 får du et stærkt miks af det hele.

Seriøst og spændende forår

’Gidseltagningen’ er en ny, stor dramaserie på Kanal 5 om en terroraktion i hjertet af København. En serie skabt af Kasper Barfoed og med store navne som Paprika Steen, Dar Salim, Sara Hjort Ditlevsen, Allan Hyde og Cecilie Stenspil på rollelisten, er der dømt drama i international klasse.

Drama er der også, når ’Spartan Race’ indtager skærmen til foråret. Her kæmper 20 hold om at komme igennem Danmarks største forhindringsbane. Det er underholdning for hele familien, når Pelle Hvenegaard, Peter Falktoft og Rikke Hørlykke skal finde de første spartanere uden for USA.

Knap så mudret bliver det, når Kanal 5 følger hele landsholdets rejse mod VM i Rusland 2018. Til gengæld vil fornøjelsen forhåbentligt være helt på Danmarks side, når Åge Hareides udvalgte møder Rumænien den 26. marts og Kasakhstan den 10. juni i VM-kvalifikationen.

Kanal 5 byder også på højspændte reportageserier som ’Politijagt’, nye afslørende og konfronterende krimi-reportager som ’Stoffer i Sommerlandet’ og ’Vores børn i nattens kløer’. Og så åbner racerkøreren Jan Magnussen og hans familie for første gang nogensinde dørene til privaten og inviterer seerne med helt ind i maskinrummet i doku-reportagen ’Familien Magnussen’.