Gå til hovedindhold
Kanal 5
Kanal 5

Om Kanal 5

Kanal 5 er Discovery Networks Danmarks hovedkanal, der byder på danskproducerede programmer, udenlandske serier, blockbuster-film og selvfølgelig alle Danmarks landsholdskampe i fodbold. Her finder du action-packed underholdning, og humor er altid i højsædet, når kanalen blænder op for sine underholdningsformater, der sørger for masser af grin til familien hele ugen igennem. Og så er du garanteret seriøst spændende og nervepirrende krimi, når Kanal 5 som altid blænder op for sine stærke udenlandske serier som 'Blind Spot' og 'Scorpion'.  

Kanalen byder på et bredt udvalg af underholdningsprogrammer, så der er noget for alle og som samler hele familien. Kanal 5 giver dig:

  • Danske underholdningsprogrammer
  • Populære, amerikanske krimiserier
  • Spændende, danske reportageserier
  • Nogle af de bedste danske og udenlandske film

Det mener Stofa

Actionpacked underholdning, nervepirrende krimiprogrammer og stærke reportageserier. Med Kanal 5 får du et stærkt miks af det hele.

 

Seriøst og spændende forår

Kanal 5's store weekend-underholdningsshow ’Studie 5’ er tilbage med en ny sæson, som denne gang bliver endnu vildere og sjovere! Der blændes nemlig op for et brag af en fest, når drengene hver uge dyster mod pigerne i alt lige fra film-spoofs, drive by singing og play back battle. Humor og musik er omdrejningspunktet, og der er garanti for masser af grin og godt humør, når Danmarks førende entertainere battler sig igennem de største numre fra internationale og danske kunstnere. 

I Kanal 5's nye krimiformat ’Profil af en morder’ dykker vi ned i nogle af Danmarks mest spektakulære drabssager. To af Danmarks dygtigste drabschefer, Ove Dahl og Kurt Kragh, guider seerne igennem opklaringen af sagerne og giver os et sjældent, detaljeret indblik i deres arbejdsmetoder. For dem er et spor ikke bare et spor, men en afgørende brik i det store puslespil, der brik for brik bliver lagt for at kunne tegne profilen af en morder. 

Kanal 5 byder også på højspændte reportageserier som det velkendte format ’Politijagt’ og selvfølgelig masser af grin i det tilbagevendende underholdningsshow ’5. halvleg’.