Gå til hovedindhold
Kanal 5
Kanal 5

Om Kanal 5

Kanal 5 er Discovery Networks Danmarks hovedkanal, der byder på danskproducerede programmer, blockbuster film og selvfølgelig alle Danmarks fodboldslandsholds kampe. Her finder du action-packed underholdning, hvad enten der er tale om fakta programmer eller dansk produceret drama i høj international klasse. Humor er altid i højsædet, når kanalen blænder op for sine underholdningsformater, der sørger for masser af grin til familien hele ugen igennem. Og så er du garanteret seriøst spændende og nervepirrende krimi, samt underholdning i bedste klasse, når Kanal 5 som altid blænder op for sine stærke udenlandske serier som Big Bang Theory, Scorpion og Criminal Minds.  

Kanalen byder på et bredt udvalg af underholdningsprogrammer, så der er noget for alle og som samler hele familien. Kanal 5 giver dig:

  • Danske underholdningsprogrammer
  • Populære, amerikanske krimiserier
  • Spændende, danske reportageserier
  • Nogle af de bedste danske og udenlandske film

Det mener Stofa

Actionpacked underholdning, nervepirrende krimiprogrammer og stærke reportageserier. Med Kanal 5 får du et stærkt miks af det hele.

 

Seriøst og spændende efterår

’Studie 5’ er Kanal 5’s nye weekend-underholdningsshow, hvor to hold af kendte danskere dyster mod hinanden i musikalske og fysiske udfordringer. Hver lørdag aften blænder vi op for et brag af en fest, når drengene mod pigerne skal dystes i alt lige fra video spoofs, drive by singing og play back battle. Humor og musik er omdrejningspunktet, og der er garanti på masser af grin og godt humør, når Danmarks førende entertainere battler sig igennem de største numre fra internationale og danske kunstnere.

Du kommer også til at opleve en masse af Danmarks mest kendte ansigter i programmet ’5. gear’, hvor de smides ud på slap line i Danmarks vildeste kendisræs og lader alle facader falde. Mod, frygt og angst krydres med masser af humor, sjov og vild konkurrence, når 32 kendte danskere skal kæmpe mod hinanden i et actionpacked ræs krydret med fuldstændig gakkede games. Anders W. Berthelsen styrer slagets gang som vært, og ved sin side har han tidligere racerkører Casper Elgaard og bloggeren Emilie Lilja, der tager pulsen på de kendte både før og efter ræset.

Der er helt sikkert også garanti for actionpacked underholdning af højeste kaliber, når Lars Brygmann senere på efteråret følger en række skadede krigsveteraner og deres mission om at gøre det stort set utænkelige: at vandre 400 kilometer tværs over Grønland, og hvor skader som benamputationer og PTSD skal overvindes. Det er også i efteråret, at Kanal 5 følger hele landsholdets rejse mod VM i Rusland 2018.

Kanal 5 byder også på højspændte reportageserier som ’Politijagt’, afslørende og konfronterende krimi-reportager som ’Svindlerjagt’ og selvfølgelig masser af grin i det tilbagevendende underholdningsshow ’5. halvleg’.