Gå til hovedindhold

Om Kanal 5

Kanal 5 er den brede hovedkanal, som favner hele familien. Kanal 5 åbner for en verden af tempofyldt underholdning med de største sportsoplevelser, fængslende krimiprogrammer, skarpe reportageserier og aktuelle, tilbundsgående dokumentarer.

Humor, action og nyskabende underholdning er i fokus for Kanal 5. Smilene er brede, nerverne kommer helt uden på tøjet og følelserne får frit spil på Kanal 5 – både når vi blænder op for sommerens OL i Tokyo, hvor de danske atleter giver alt for guld til Danmark, når motorkræfterne får frit løb i den første danske udgave af Top Gear nogensinde, og når vi følger færdselspolitiets dramatiske hverdag i ”Politijagt”. Vi kommer også med på rejsen, når seks nye kendte danskere tager ud på deres livs eventyr i anden sæson af Over Atlanten.

Kanal 5 har kort sagt noget for enhver smag.

Det mener Stofa

Kanalen der giver dig actionpacked underholdning, danskproducerede talentshows, nervepirrende krimiprogrammer og EM-kvalifikation 2020.

 

Kanal 5 - underholdning for hele familien

Kanalen byder på et bredt udvalg af underholdningsprogrammer, så der er noget for alle og som samler hele familien. Du får:

  • Danske underholdningsprogrammer
  • Populære, amerikanske krimiserier
  • Spændende, danske reportageserier
  • EM-kvalifikation 2020