Gå til hovedindhold
Kanal 5
Kanal 5

Om Kanal 5

Kanal 5 byder på en perlerække af velproducerede, danske programmer. Kanal 5 samler familien med 'Voice Jr', når store stemmer, i små kroppe, konkurrerer om dommernes musikalske hjerter. Krimi er i højsædet på Kanal 5, hvor klassikeren ’Politijagt’ og ’Profil af en morder’ holder seeren fængslet af politiets arbejde.

Humor og underholdning er også i fokus på Kanal 5, når vi sejler 'Over Atlanten' med seks kendisser, der bliver sat på deres livs udfordring, 'Remee & Mathilde' tager os med ind i en verden af glamour og rigdom og med et glimt i øjet og masser af humor møder vi jetsetternes ejendomsmæglere i Marbella i 'Sol for Millioner'. Sidst, men ikke mindst, er Kanal 5 hjemmebane for Danmarks landsholds EM-kvalifikationskampe – Kanal 5 stiller i rød/hvide farver og hepper på, at Schmeichel holder buret rent.

Kanalen byder på et bredt udvalg af underholdningsprogrammer, så der er noget for alle og som samler hele familien. Kanal 5 giver dig:

  • Danske underholdningsprogrammer
  • Populære, amerikanske krimiserier
  • Spændende, danske reportageserier
  • Nogle af de bedste danske og udenlandske film

Det mener Stofa

Actionpacked underholdning, nervepirrende krimiprogrammer og stærke reportageserier. Med Kanal 5 får du et stærkt miks af det hele.