Gå til hovedindhold
Kanal 4
Kanal 4

Om Kanal 4

Kanal 4 er Danmarks moderne kvindekanal, hvor de helt store følelser og øjeblikke er kendetegnende for alle programmerne. Et ærligt frirum for kvinder med god underholdning og tankevækkende programserier. Kort sagt - fjernsyn der går lige i hjertet. Kanal 4 giver dig underholdning, som får dig til både at grine og græde med en uhøjtidelig, ærlig og modig tilgang til verden.

Kanalen byder på et bredt udvalg af programmer, så der er noget for enhver type, og som lægger op til hyggelige aftener med familie eller venner og veninder. Kanal 4 giver dig:

  • Livsbekræftende reportageserier
  • Danske dokumentarserier
  • Internationale dramaserier
  • Spændende, rørende og sjove film

Det mener Stofa

En kvindekanal med tid til nærvær og fordybelse. Her er programuniverset fuldt med inspirerende underholdning.

 

Kærlighed, opture og nedture

Efter 15 amerikanske sæsoner og et utal af versioneringer til bl.a. England, Canada, Australien, Benelux og Malaysia, er det smukkeste, skøreste og mest rørende tv-program endelig landet i Danmark: ’Say Yes to the Dress’. I foråret 2018 blænder Kanal 4 op for det populære format, hvor den danske kjoledesigner Jesper Høvring er frontfigur. I ’Say Yes to the Dress Danmark’ møder vi kvinder fra alle dele af landet og ser kjoler i alle prisklasser og snit. Vi møder dem, der præcis ved, hvad de går efter, og dem som ikke har den fjerneste ide om, hvordan kjolen skal se ud. 

Og så kaster Kanal 4 igen lys på den spirituelle verden med sæson 3 af ’Nærkontakt’, hvor en række kendte personer tilbringer et døgn sammen med tre professionelle clairvoyante og spirituelle vejledere. I løbet af dette døgn vil de hjælpe de kendte med at få svar på nogle meget personlige spørgsmål, som kan få afgørende betydning for resten af deres liv. Spørgsmål der vedrører både de kendtes fortid, nutid og fremtid – og som kun kan besvares med hjælp fra den åndelige verden. 

Reportageserien ’De unge mødre’ fortsætter i bedste stil med sæson 25, og som altid er der nye afsnit af successerien 'Greys hvide verden'.