Gå til hovedindhold
Kanal 4
Kanal 4

Om Kanal 4

Kanal 4 er Danmarks moderne kvindekanal, hvor de helt store følelser og øjeblikke er gennemgående for alle programmerne. Et ærligt frirum for kvinder med god underholdning og tankevækkende programserier. Kanalen giver dig et efterår, der får dig til at grine og græde, og som viser den forskellighed, vi alle indeholder. Kanal 4 omfavner og hylder alle kvinder.

Kanalen byder på et bredt udvalg af programmer, så der er noget for enhver type, og som lægger op til hyggelige aftener med familie eller venner og veninder. Kanal 4 giver dig:

  • Livsbekræftende reportageserier
  • Danske dokumentarserier
  • Internationale dramaserier
  • Spændende, rørende og sjove film

Det mener Stofa

En kvindekanal med tid til nærvær og fordybelse. Her er programuniverset fuldt med inspirerende underholdning.

 

Kærlighed, opture og nedture

Kanal 4 kaster nyt lys på den spirituelle verden, når de er tilbage med en sæson 2 af ’Nærkontakt’, hvor en række kendte personer tilbringer et døgn sammen med tre professionelle clairvoyante og spirituelle vejledere. I løbet af dette døgn får de kendte svar på nogle meget personlige spørgsmål, som kan få afgørende betydning for resten af deres liv. Spørgsmål som vedrører både de kendtes fortid, nutid og fremtid – og som kun kan besvares med hjælp fra den åndelige verden.

Kanalen er også klar med ’Rasmus Nøhr – kærlighed, karriere og konkurs’. Han var 00'ernes store darling, men medvinden har lagt sig, og Rasmus Nøhr er nået til et vendepunkt i sit liv. Han er 44 år, på kanten af fallit og har stadig ikke fundet kærligheden i sit liv. Alle sejl er sat mod at få karrieren tilbage på rette kurs og genvinde troen på kærligheden, og Kanal 4 er med hele vejen og kommer helt tæt på alle hans op og nedture.

Jagten på kærlighed er også omdrejningspunktet i den helt nye reportageserie 'Kærlighed ved første swipe', der stiller skarpt på livet som moderne dater på godt og ondt. Her er dating apps og sociale medier livlinen, når mænd og kvinder skal møde nye potentielle dates. Vi følger syv danske kvinder og mænd dag og nat og er med, når de swiper, når de får kontakt, og når de tager på dates. 

Der er også garanti for fjernsyn uden filter, når syv danske mænd, syv vidt forskellige steder i livet filmer sig selv i programmet ’Sandheden om mænd’. Vi er med på forreste række og får et unikt indblik i deres dybeste hemmeligheder. Vi følger med, når jagten går ind på den eneste ene, når der skal balanceres mellem familie og karriere, når skilsmissen rammer, og når hverdagen pludselig skal bygges op fra ny.

Kanal 4 blænder også for en ny sæson af ’Mænd på barsel’ - denne gang i det sydlige Jylland. ’De unge mødre’ fortsætter også i denne sæson 24, og som altid er der nye afsnit af successerien 'Greys hvide verden'.