Gå til hovedindhold

Kanal 4

Om Kanal 4

Kanal 4 er et ærligt frirum for kvinder. Her får du god underholdning, tankevækkende dokumentarer og følelsesladede portrætter. Programmerne dette efterår får dig til at grine og græde og viser den forskellighed, vi alle indeholder. Som den første danskproducerede kvindekanal, omfavner og hylder det nye Kanal 4 alle kvinder.

Kanalen byder på et bredt udvalg af programmer, så der er noget for enhver type, og som lægger op til hyggelige aftener med familie eller venner og veninder. Kanal 4 giver dig:

  • Livsbekræftende reportageserier
  • Danske dokumentarserier
  • Internationale dramaserier
  • Spændende, rørende og sjove film

 

Det mener Stofa

En kvindekanal med tid til nærvær og fordybelse. Her er programuniverset fuldt med inspirerende underholdning.

Ærlighed og dilemmaer

Kanal 4 kaster et anderledes lys på den spirituelle verden i programmet Nærkontakt, når en række kendte personer tilbringer et døgn sammen med tre professionelle clairvoyante vejledere. I løbet af dette døgn får de hjælp med at få svar på nogle meget personlige spørgsmål, som kan have afgørende betydning for resten af deres liv. 

Oraklerne er et nyt dilemmaprogram på Kanal 4, hvor Uffe Buchard, Emil Thorup, Christian Bitz og Søren Fauli tager ud i landet for at besøge og rådgive kvinder, der står i et dilemma, de ikke selv kan løse. 

De unge mødre fortsætter i bedste stil. Udover at vise Camilla Framnes’ bryllup fejrer Kanal 4, at den populære reportageserie runder afsnit 500.

På film og seriesiden byder Kanal 4 også ind med nye afsnit af successerien Greys hvide verden og den Oscarvindende film 'The Great Gatsby'.