Gå til hovedindhold

HBO Nordic

Prisbelønnede serier som Game of Thrones, Billions og Big Little Lies

 

Med HBO Nordic får du de bedste nye serier fra HBO og andre kvalitetsudbydere, heriblandt Showtime, AMC, Hulu og Starz. Uanset om du er til action, drama, romantik eller spænding, så finder du det her. 

HBO Nordic giver dig adgang til en verden af den fedeste underholdning – og der er masser af gode serier og film at se frem til.

Se blandt andet:

  • Vikings Sæson 6
  • The Undoing
  • Wonder Woman 1984
  • The Handmaid´s tale
 
Vikings

Vikings Sæson 6

I denne legendariske dramaserie bliver vikingernes verden bragt til live. I 6 og sidste sæson er Bjørn blevet konge over Kattegat, mens Ivar er på flugt i Rusland og Ladgerda planlægger et fredfyldt otium på sin gård ude på landet. 

Wonder Woman 1984

Verdens skæbne er endnu en gang på spil, og det er op til Wonder Woman at redde den. Da den nye historie indledes lever Diana Prince fredeligt blandt de dødelige i de kulørte, elegante 1980´ere. Glæd dig til at streame filmen på HBO Nordic. 

Wonder woman
De gode klassikere

Se alle de bedste klassikere igen og igen

HBO Nordic er også fyldt med de klassikere, som du bare vender tilbage til igen og igen og igen. Gense både Twin Peaks, The Wire, Sex and the City, The Sopranos, Band of Brothers og The Office (US).

Stofa VælgSelv

VælgSelv giver dig frit valg

Med VælgSelv kan du vælge mellem både tv-kanaler og streamingtjenester og skifte dem ud, når du vil. Du skal bare vælge, om du vil blande for 10, 20 eller 30 point. 

Med VælgSelv følger faste tv-kanaler altid med og med dem får du et bredt udvalg af de mest populære tv-kanaler. 

VælgSelv din underholdning