Gå til hovedindhold

HBO Nordic

Prisbelønnede serier som Game of Thrones, Billions og Succession

 

Med HBO Nordic får du de bedste nye serier fra HBO og andre kvalitetsudbydere, heriblandt Showtime, AMC, Hulu og Starz. Uanset om du er til action, drama, romantik eller spænding, så finder du det her. 

HBO Nordic giver dig adgang til en verden af den fedeste underholdning – og der er masser af gode serier at se frem til i år.

Glæd dig til:

  • Ny sæson af Westworld
  • The Outsider
  • Fargo sæson 4
  • Billions sæson 5
 
Perry Mason

Perry Mason

Denne dramaserie skildrer forhistorien for den amerikanske fiktions mest legendariske forsvarsadvokat i strafferet, Perry Mason. Da årtiets sag sparker hans dør ind, forfølger Mason utrætteligt sandheden og finder en splittet by og muligvis sin egen frelse.

The Outsider og Avenue 5 på HBO Nordic

Avenue 5 er HBO Nordics nye komedieserie, der har premiere d. 20. januar. Serien foregår 40 år ude i fremtiden, hvor det er blevet muligt for velhavende borgere at tage på eksklusive cruises i rummet.

The Outsider får premiere d. 13. januar på HBO Nordic, og serien er baseret på Stephen Kings bestseller. Dramaserien følger efterforskningen af et forfærdeligt mord på en 11-årig dreng og de mystiske hændelser, der sker i kølvandet på sagen. Jason Bateman (Ozark) spiller en af hovedrollerne i serien. På premieredagen er de første to episoder af serien tilgængelige.

Nye serier at glæde sig til
De gode klassikere

Se alle de bedste klassikere igen og igen

HBO Nordic er også fyldt med de klassikere, som du bare vender tilbage til igen og igen og igen. Gense både Twin Peaks, The Wire, Sex and the City, The Sopranos, Band of Brothers og The Office (US).

Stofa VælgSelv

VælgSelv giver dig frit valg

Med VælgSelv kan du vælge mellem både tv-kanaler og streamingtjenester og skifte dem ud, når du vil. Du skal bare vælge, om du vil blande for 10, 20 eller 30 point. 

Med VælgSelv følger faste tv-kanaler altid med og med dem får du et bredt udvalg af de mest populære tv-kanaler. 

VælgSelv din underholdning