Gå til hovedindhold
HBO logo
HBO Nordic Prisbelønnede serier som Game of Thrones, Chernobyl og Succession

Alle sæsoner og alle episoder af de bedste serier

Med HBO Nordic får du de bedste nye serier fra HBO og andre kvalitetsudbydere, heriblandt Showtime, AMC, Hulu og Starz. Uanset om du er til action, drama, romantik eller spænding, så finder du det her. 

HBO Nordic giver dig adgang til en verden af den fedeste underholdning – og der er masser af gode serier at se frem til i år.

Glæd dig til:

  • Ny sæson af Westworld
  • The Outsider
  • Fargo sæson 4
  • Billions sæson 5
 
Nye serier at glæde sig til

The Outsider og Avenue 5 på HBO Nordic

Avenue 5 er HBO Nordics nye komedieserie, der har premiere d. 20. januar. Serien foregår 40 år ude i fremtiden, hvor det er blevet muligt for velhavende borgere at tage på eksklusive cruises i rummet.

The Outsider får premiere d. 13. januar på HBO Nordic, og serien er baseret på Stephen Kings bestseller. Dramaserien følger efterforskningen af et forfærdeligt mord på en 11-årig dreng og de mystiske hændelser, der sker i kølvandet på sagen. Jason Bateman (Ozark) spiller en af hovedrollerne i serien. På premieredagen er de første to episoder af serien tilgængelige.

Se alle de bedste klassikere igen og igen

HBO Nordic er også fyldt med de klassikere, som du bare vender tilbage til igen og igen og igen. Gense både Twin Peaks, The Wire, Sex and the City, The Sopranos, Band of Brothers og The Office (US).

De gode klassikere