Gå til hovedindhold
House of the Dragon på HBO Max

HBO Max

De største blockbustere, de mest skelsættende historier og de uforglemmelige klassikere, der har gjort os til dem, vi er. Alt sammen på HBO Max.
Få adgang til en verden af den fedeste underholdning – og der er masser af gode serier og film at se frem til.

Se blandt andet:

  • The Handmaid's tale
  • The Undoing
  • Wonder Woman 1984
  • Friends 
 
House of the Dragon på HBO Max

House of the Dragon

Historien foregår 200 år før handlingen i Game of Thrones, og har Targaryen-familien som omdrejningspunkt. Efter Targaryen-familien har hersket over de syv kongeriger i Westeros i hundredevis af år, opstår der splid om arverækkefølgen, da den gamle konge dør.

House of the Dragon har premiere den 22. august.

Pretty Little Liars: Original Sin

For tyve år siden flåede en række tragiske begivenheder den lille by Millwood fra hinanden. Nu bliver en gruppe teenagepiger plaget af en ukendt overfaldsmand og tvunget til at betale for den hemmelige synd, deres forældre begik for to årtier siden og deres egen.

Se Original Sin på HBO Max
Dumbledores hemmeligheder

Dumbledores Hemmeligheder

I ’Fantastiske skabninger – Dumbledores hemmeligheder’ ved professor Dumbledore, at den magtfulde, mørke troldmand Grindelwald er på vej for at tage kontrol over troldmandsverdenen. Ude af stand til at stoppe ham alene, overlader han det til Newt Scamander at lede et hold af troldmænd, hekse og en modig muggler på en farlig mission. Men hvor længe kan Dumbledore stå på sidelinjen?

Se alle de bedste klassikere igen og igen

HBO Max er også fyldt med de klassikere, som du bare vender tilbage til igen og igen og igen. Gense både Friends, Twin Peaks, The Wire, Sex and the City, The Sopranos, Band of Brothers og The Office (US).

Gense Friends på HBO Max
VælgSelv med Stofa Tv

VælgSelv giver dig frit valg

Med VælgSelv kan du vælge mellem både tv-kanaler og streamingtjenester og skifte dem ud, når du vil. Du skal bare vælge, om du vil blande for 10, 20 eller 30 point. 

Med VælgSelv følger faste tv-kanaler altid med og med dem får du et bredt udvalg af de mest populære tv-kanaler. 

VælgSelv din underholdning