Gå til hovedindhold

HBO Max

De største blockbustere, de mest skelsættende historier og de uforglemmelige klassikere, der har gjort os til dem, vi er. Alt sammen på HBO Max.
Få adgang til en verden af den fedeste underholdning – og der er masser af gode serier og film at se frem til.

Se blandt andet:

  • The Handmaid´s tale
  • The Undoing
  • Wonder Woman 1984
  • Friends 
 
Se Succession på HBO Max

Succession

”Succession” udforsker temaer omkring magt, politik og familie gennem skildring af en aldrende, utroligt velhavende mediemagnat og hans fire voksne børn.
 

And Just Like That

Ventetiden er forbi! Carrie, Miranda og Charlotte er tilbage i serien And Just Like That – fortsættelsen til den populære serie Sex and the City. Endnu engang følger vi kvindernes liv i den berømte storby, hvor de forsøger at navigere rundt i venskaber, familielivet og New York.

Se And Just Like That
Se Kamikaze på HBO Max

Kamikaze

Da Julies forældre og bror dør i et flystyrt, må hun revurdere alt, hvad hun troede, var vigtigt for hende i livet. Fra at være en pige, der tilsyneladende havde det hele, står nu alene i et stort, tomt hus. Hun begiver sig derfor ud på en rejse langt væk fra velkendte Danmark.

Justice League

Bruce Wayne er fast besluttet på ikke at lade Supermans opofrelse være forgæves og lægger sammen med Diana Prince planer om at hverve en gruppe, der kan beskytte verden mod en trussel af katastrofale dimensioner, som nærmer sig. Glæd dig til at streame Justice League på HBO Max. 

Justice league
Friends

Se alle de bedste klassikere igen og igen

HBO Max er også fyldt med de klassikere, som du bare vender tilbage til igen og igen og igen. Gense både Friends, Twin Peaks, The Wire, Sex and the City, The Sopranos, Band of Brothers og The Office (US).

VS_kasser_720x400.png

VælgSelv giver dig frit valg

Med VælgSelv kan du vælge mellem både tv-kanaler og streamingtjenester og skifte dem ud, når du vil. Du skal bare vælge, om du vil blande for 10, 20 eller 30 point. 

Med VælgSelv følger faste tv-kanaler altid med og med dem får du et bredt udvalg af de mest populære tv-kanaler. 

VælgSelv din underholdning