Gå til hovedindhold
Se The Last of Us på HBO Max

HBO Max

 Alt det, du elsker. Samlet på ét sted.

 

HBO Max

De største blockbustere, de mest skelsættende historier og de uforglemmelige klassikere, der har gjort os til dem, vi er. Alt sammen på HBO Max.
Få adgang til en verden af den fedeste underholdning – og der er masser af gode serier og film at se frem til.

Se blandt andet:

  • The Handmaid's tale
  • The Last of Us
  • Black Adam
  • Friends 
 
 

The Last of Us

’The Last of Us’ er baseret på det populære videospil af samme navn, og serien starter 20 år efter civilisationen er blevet ødelagt. Joel bliver hyret til at smugle en 14-årig pige, Ellie, ud af den undertrykkende karantænezone. Umiddelbart virker opgaven simpel og lige til, men rejsen bliver alt andet end det. Det går hurtigt op for dem, at de er afhængige af hinanden, hvis de vil overleve.

‘The Last of Us’ har premiere den 16. januar.

Your Honor

Bryan Cranston vender tilbage i rollen som den tidligere dommer, Michael Desiato, i anden sæson af serien ’Your Honor’. Nu er han tvunget til at forholde sig til sit tidligere liv, og selvom hævnen ikke kan bringe det, han har mistet tilbage, er der håb og forløsning forude.

Du kan streame ’Your Honor’ fra den 13. januar på HBO Max. 

 
Se Black Adam på HBO Max

Black Adam

Næsten 5000 år efter at Black Adam fik skænket almægtige kræfter af de gamle guder, og lige så hurtigt fængslet, bliver han befriet fra sin jordiske grav. Og nu er han klar til at slippe sin unikke retfærdighedssans løs på den moderne verden.

Glæd dig til at se blandt andre Dwayne Johnson, Sarah Shahi og Pierce Brosnan i ’Black Adam’, som du kan streame på HBO Max.

Se alle de bedste klassikere igen og igen

HBO Max er også fyldt med de klassikere, som du bare vender tilbage til igen og igen og igen. Gense både Friends, Twin Peaks, The Wire, Sex and the City, The Sopranos, Band of Brothers og The Office (US).

Gense Friends på HBO Max
VælgSelv-grafik og lille tv-pakke

VælgSelv giver dig frit valg

Med VælgSelv kan du vælge mellem både tv-kanaler og streamingtjenester og skifte dem ud, når du vil. Du skal bare vælge, om du vil blande for 10, 20 eller 30 point. 

Med VælgSelv følger faste tv-kanaler altid med og med dem får du et bredt udvalg af de mest populære tv-kanaler. 

Bestil VælgSelv