Gå til hovedindhold

Uforglemmelige natur- og dyreoplevelser

Oplev de vildeste naturprogrammer på Nat Geo Wild. Kanalen giver dig masser af uforglemmelige oplevelser med velproducerede, eventyrlige og lærerige programmer om samspillet mellem mennesker og dyr. Nat Geo Wild tager dig med på spændende ture i den vilde og eksotiske natur og præsenterer dens utrolige skabninger på en ny og betagende måde.

Nat_Geo_Wild_1
Nat_Geo_Wild_2

Wild Europe

Wild Europe afslører den spektakulære genopståen af naturen på tværs af kontinentets mest varierende og betagende landskaber, hvor temperaturer strækker sig fra 40 til minus 40 grader på tværs af flere økoregioner. Det er hjem for de fleste af nordens kattearter, såvel som den eneste edderkop, der udelukkende lever under vandet. 

Sendes fra søndag d. 19/9 kl. 19:00.

Barkfest

Du kan også glæde dig til at se programmet Barkfest, der består af en række forskellige episoder, som alle omhandler menneskets bedsteven: hunden. Den 6. september kl. 18 kan du se episoden 'Cesar Millan's Dog Nation', hvor Cesar Millan rejser tværs gennem USA for at fortælle historier om de mange helte inden for verdenen af hundeejere.

Sendes mandage kl. 18:00.

Nat_Geo_Wild_3
Nat_Geo_Wild_4

Verdens næsehornsdag

Verdens næsehornsdag blev oprettet for at øge bevidstheden om behovet for at beskytte de fem eksisterende næsehornsarter: hvidt næsehorn, sort næsehorn, indisk næsehorn, Javanæsehorn og Sumatranæsehorn. I programmet 'Verdens næsehornsdag' sætter Nat Geo Wild fokus på, at tre af de fem næsehornsarter er på listen for kritisk truede dyr på grund af omfattende krybskytteri.

Sendes onsdag d. 22 september kl. 11:40 og kl. 18:00.