Gå til hovedindhold

Sport i verdensklasse

I hele januar og februar måned kan du glæde dig til at se TV 2's sportskanal TV 2 SPORT X på Ekstrakanalen. Kanalen sender en lang række af de allerstørste internationale sportsstjerner som Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Roger Federer, Rafael Nadal, LeBron James og mange flere direkte ind i stuen.

TV 2 Sport X har især fokus på internationale stjerner inden for spansk fodbold, italiensk fodbold, tennis fra Wimbledon og herrernes ATP-turneringer samt amerikansk basketball fra NBA.

TV 2 Sport X-herobanner
Serie A og La Liga

Serie A og La Liga - fodbold i topklasse

TV 2 SPORT X inviterer dig til fodbold i topklasse, når de sender live fra den spanske og italienske liga. Følg med i kampen om det spanske mesterskab, hvor der er tæt kampløb om førstepladsen. I serie A kæmper Real Madrids tidligere holdkammerat, Cristiano Ronaldo, sammen med sit hold Juventus også om mesterskabet, men de får kamp til stregen af både Milan og Inter. 

Der er lagt op til massevis af underholdning og intense kampe.

Basketball: NBA

Du kan se frem til kampe fra National Basketball Association, eller bedre kendt som NBA, som er verdens bedste basketball-liga. Her kæmper 30 klubber for at komme i den eftertragtede NBA-finale, og du kan følge vejen dertil på TV 2 SPORT X. 

Uanset om din favoritklub er Boston Celtics, New York Knicks, Los Angeles Lakers eller et andet hold, så er der dømt basketball i verdensklasse.

NBA