Gå til hovedindhold

Timevis af underholdning

I maj måned er Disney Junior at finde på Ekstrakanalen. Disney Junior kombinerer Disneys uovertrufne arv af klassiske fortællinger sammen med fantastiske figurer, engagerende musik og legende læring. Udbuddet er udviklet i dialog med forældre for at skabe en tv-kanal, som på bedste måde imødekommer deres og børnenes ønsker og behov. Udforsk magien med dine favoritshows fra Disney som Mickey Mouse Hæsblæsende Eventyr, Pyjamasheltene, Vampyrina og meget mere på Disney Junior!

I maj må du ikke gå glip af de spændende nye afsnit i nogle af vores favoritserier.

Disney Junior_skærmgrafik
Bluey_disney Junior

Bluey

Bluey er en seks-årig glad og energisk australsk Blue Heeler hund, der elsker at lege og forvandler familiens hverdag til fantastiske eventyr, der gavner både Blueys fantasi og hendes mentale, fysiske og følelsesmæssige styrke.

De nye episoder af sæson 2 har premiere den 24. maj og vises alle hverdage kl. 7:15.

Mira Kongelig Detektiv

Some den nyudnævnte kongelige detektiv i det indisk inspirerede land Jalpur rejser den modige og snarrådige Mira gennem kongeriget og hjælper både de kongelige og befolkningen.

De nye episoder af sæson 1 har premiere den 24. maj og vises alle hverdage i uge 21 fra kl. 16:25.

Mira Kongelig Detektiv_Disney Junior
Fancy Nancy Clancy_Disney Junior

Fancy Nancy Clancy

Følg Nancy Clancy på eventyr med sin familie og sine venner, når hun finder det fantastiske i det almindelige og med en smule fantasi forvandler det til noget udsøgt!

De nye episoder af sæson 2 har premiere den 3. maj og vises alle dage kl. 15:55 frem til den 11. maj.