Gå til hovedindhold

Masser af underholdning på TLC

TLC sætter det virkelige liv i fokus og byder på nogle af de stærkeste reportageserier og underholdningsprogrammer med ægte mennesker og deres historier. Her finder du inspirerende og autentiske programmer med humor og kant, samt ekstraordinære og skæve personligheder, der både underholder og fascinerer. TLC kommer med garanti til at udfordre dit verdensbillede på en sjov, frisk, opløftende og ofte overraskende måde.

 
TLC

90 day Fiancé

Seks personer rejser til USA på forlovelsesvisum for at finde kærligheden. Ifølge visaregler, skal parrene giftes indenfor 90 dage for ellers udløber deres forlovedes visa, og de vil blive sendt hjem til deres hjemland. Der er et kæmpe pres på dem og med rejserestriktioner, som er større end nogensinde før, er der endnu mere på spil, end der nogensinde har været før for disse internationale kærlighedshistorier.

Kan ses fra den 10. maj kl. 20:00.

90 day: The single life

Seks singler er igen på jagt efter den store kærlighed i '90 day: Single life'. De kaster sig ud i online dating og skal på første dates, alt imens de forsøger at slippe af med bagagen fra tidligere.

Kan ses søndage kl. 21:00.

TLC
TLC

Doubling Down With The Derricos

Karen og Deon Derrico er forældre til fire sæt flerlinger - 14 børn, inklusive et sæt femlinger - som alle er undfanget naturligt! Fødslen af deres trillinger bringer parret nye udfordringer, der vil teste alt, hvad de ved om at være forældre.

Kan ses torsdage fra kl. 22:00.

7 little Johnstons

På mange måder er familien Johnston en almindelig amerikansk familie på syv og alligevel ikke helt. De er verdens største kendte familie af små mennesker.

Kan fra den 5. maj kl. 20:00.

TLC