Gå til hovedindhold

Vi skruer op for julehyggen

i hele december viser vi Uptown Xmas på Ekstrakanalen. Uptown Christmas TV er årets ultimative julegave til alle tv-seere, som ikke kan få nok af de allerstørste julehits. Kanalen leverer over 400 julemusikvideoer, hvoraf 130 af dem er med danske artister i front. I løbet af de senere år er der ved hver juletid kommet flere musikvideoer til fra både etablerede og nye danske navne – og i år er ingen undtagelse. 

Uptown Christmas
Uptown Christmas

Fyr og Flamme debuterer med ny julesang

Den populære musikduo bestående af Jesper Groth og Laurits Emanuel er tilbage i allerbedste stil. Fyr Og Flamme har sammen lavet ørehængende 80’er inspireret popmusik siden 2017 og er nu klar med deres første julesang, som hedder 'Her os mig'. Det er en sang, som maler billedet af den perfekte, uperfekte jul. 

Ny julevideo fra Mads Christian 

Mads Christian udsender i år sin anden julevideo 'Jeg Ved Ik’ Hvad Jul Er'. Videoen handler om, hvordan julens temaer som kærlighed og samhørighed erstattes med følelsen af tomhed, når man mangler en helt særlig person. Sangen er skrevet Mads Christian i samarbejde med Max Ulver, produceret af Frederik Jyll og leveres med en indlevelse og vokal, der nok skal få nogle julehjerter til at smelte.

Uptown Christmas
Uptown Christmas

Martin Brygmann bidrager med nyt julehit

Martin Brygmann, Peter Stenbæk og Poul Reimann er 3 musikalske voksenvenner, der har dannet et band med skarpt fokus på at skabe kvalitetsmusik, til dem der vil smile og danse. Deres kommende julesang, som er co-produceret af Uptown Xmas, har fået titlen ”Julen er”. Vi er så vilde med julen - at frygten for, om den vender tilbage næste år, altid vil være til stede. Gang på gang forsikrer de januar-trætte nisser os om, at den kun er sat på standby og skam vender stærkt tilbage.