Gå til hovedindhold
Nu kan du se TV 2 SPORT X
Ekstrakanalen I hele januar har du adgang til Danmarks nye sportskanal - TV 2 SPORT X

TV 2 SPORT X - masser af sport til dig

Glæd dig til en måned med sport i verdensklasse, for i januar kan du se TV 2 SPORT X på Ekstrakanalen.

TV 2 SPORT X er Danmarks nye sportskanal, der giver dig mange timers livesport og det bedste fra La Liga, Serie A, tennis fra ATP-turneringerne og Wimbledon, basketball fra NBA, X Games, skisport og atletik.

 
Serie A og La Liga

La Liga og Serie A

TV 2 SPORT X inviterer dig til fodbold i topklasse, når de sender live fra den spanske og italienske liga. Følg med i kampen om det spanske mesterskab, hvor rivalerne, Barcelona og Real Madrid, endnu engang er i tæt opgør. I serie A kæmper Real Madrids tidligere holdkammerat, Cristiano Ronaldo, sammen med sit hold Juventus om 1. pladsen, men Inter giver dem kamp til stregen. Der er lagt op til underholdning og intense kampe.

ATP Tour og Wimbledon

Det er også på TV 2 SPORT X, at du kan følge med i tennis fra ATP-turneringerne og Wimbledon. Mød tennisstjernerne Novak Djokovic, Rafael Nadal og Roger Federer, der alle går efter at hive endnu flere titler hjem. 

Wimbledon-finalen 2019 stod mellem Djokovic og Federer, hvor de leverede den længste finale i historien. Djokovic hev trofæet hjem til sidst og vandt dermed sin femte Wimbledon-titel.

Hvem der bliver 2020’s store tennisstjerne, ved vi endnu ikke, men én ting er sikkert – det er her på kanalen, du skal se med.

Du kan se tennis i verdensklasse
Det bedste fra NBA

Basketball: NBA

Du kan se frem til kampe fra National Basketball Association, eller bedre kendt som NBA, som er verdens bedste basketball-liga. Her kæmper 30 klubber for at komme i den eftertragtede NBA-finale, og du kan følge vejen der til på TV 2 SPORT X.

Uanset om din favoritklub er Boston Celtics, New York Knicks, Los Angeles Lakers eller et andet hold, så er der dømt basketball i verdensklasse.
 

X Games - fire til seks events om året


TV 2 SPORT X er også for dig, der elsker vilde stunts og seje tricks.

Her kan du nemlig se X Games, som byder på ekstremsport i mange forskellige discipliner.

Glæd dig til:

  • BMX Freestyle
  • Motocross
  • Skateboard
  • Skisport
  • Snowboard
Glæd dig til ekstrem sport på TV 2 SPORT X