Gå til hovedindhold

Sjov og læring på Nickelodeon

Der er dømt masser af underholdning til familiens yngste i oktober, hvor Nickelodeon er at finde på Ekstrakanalen. Nickelodeon er kanalen for alle børn mellem 2-14 år. Kanalen byder på et bredt udvalg af de bedste tegneserier, serier og animationsfilm, hvor der er fokus på både sjov og læring. På Nickelodeon finder man blandt andet de populære Paw Patrol, SvampeBob Firkant, Dora Udforskeren, Ridderprinsessen Nella og mange flere! Nickelodeon sender alle ugens dage fra kl. 05:00-22:00. 

Nickelodeon_1
Nickelodeon_2

Alvin og de frække jordegern

Alvin og de frække jordegern er helt almindelige børn. De går i skole, har huslige pligter og lektier, skændes som søskende jo gør, og holder udsolgte koncerter for millioner af fans. Åh, fik vi nævnt, at de er internationale rockstjerner? 

Sendes mandag-fredag kl. 15:00.

Højs hus

Har du nogensinde tænkt over, hvordan det er at vokse op i en stor familie? 11-årige Lincoln Høj giver seerne et indblik i, hvordan man manøvrerer i kaos, når man som eneste dreng har 10 søstre!

Sendes mandag-fredag kl. 17.10.

Højs_Hus_Nickelodeon
Nickelodeon_4

Halloween maraton

Kom i Halloweenstemning, når Nickelodeon viser Halloween maraton lørdag den 30. og søndag den 31. oktober med de mest uhyggelige afsnit af Nickelodeons allerbedste serier.

Sendes d. 30. og 31. oktober kl. 12:00.