Gå til hovedindhold

Der er dømt slaraffenland for børnene 

Disney Junior kombinerer Disneys uovertrufne arv af klassiske fortællinger sammen med fantastiske figurer, engagerende musik og legende læring. Disney Juniors udbud er udviklet i dialog med forældre for at skabe en tv-kanal, som på bedste måde imødekommer deres og børnenes ønsker og behov. Udforsk magien med dine favoritshows fra Disney såsom Bluey, Spidey, Pyjamasheltene og meget mere på Disney Junior!

I januar må du ikke gå glip af de spændende nye afsnit i nogle af vores favoritserier såsom Bluey, Spidy & Hans Fantastiske Venner, Sofia Den Første og meget mere.

DJ
Bluey_Disney Junior

Bluey

Bluey er en seks-årig glad og energisk australsk Blue Heeler hund, der elsker at lege og forvandler familiens hverdag til fantastiske eventyr, der gavner både Blueys fantasi og hendes mentale, fysiske og følelsesmæssige styrke.

På kanalen afholdes der Bluey-familiemaraton allerede fra den 3-7. januar, hvor vi viser 7 episoder i træk mellem kl. 12:40 og 13.35.

Spidy & Hans Fantastiske Venner

Spidey, Ghost-Spider og Miles Morales slår sig sammen og bliver Spidey-teamet! Med hjælp fra andre Avenger-venner samarbejder superheltene for at redde dagen!

De nye episoder har premiere den 24. januar kl. 8:05.
 

SAF_DJ
Sofia Den Første_DJ

Sofia Den Første

Historien om en almindelig pige, der bliver prinsesse. I løbet af forvandlingen lærer hun, at det er de egenskaber, en sand prinsesse besidder – ærlighed, loyalitet, medfølelse og ynde – der gør hende kongelig. 

Du kan opleve Sofia hver lørdag i januar, hvor vi viser 5 episoder i træk mellem 17.35 og 19.35 
 

Mira Kongelig Detektiv

Some den nyudnævnte kongelige detektiv i den indisk inspirerede land Jalpur rejser den modige og snarrådige Mira gennem kongeriget og hjælper både de kongelige og befolkningen.

Du kan opleve Mira hver søndag i januar, hvor vi viser 5 episoder i træk mellem 17.35 og 19.35 

MIR_DJ