Gå til hovedindhold
Ekstrakanalen Se Xee på Ekstrakanalen resten af året

Xee - dansk indhold, store serier og Premier League

Resten af året kan du se Xee på Ekstrakanalen - og der er masser af godt tv at glæde sig til!

På kanalen kan du blandt andet se originalt dansk indhold som Sunday, På eventyr med familien Hvidt Kessler og 32. 

Xee har også premiere på nye sæsoner af populære serier som Family Guy, The Walking Dead, The Residents og 9-1-1.

Du kan også se Premiere League og Bundesliga på kanalen. 

 
Xee

Se fodbold i verdensklasse

 

Gå ikke glip af Premier League

Nu er den nye sæson af Premier League i gang, og du kan se halvdelen af tv-kampene på Xee. Kanalen viser alle søndagskampe samt de kampe, der bliver spillet fredag og midt på ugen. 

Bundesliga-bold på Xee

Hver lørdag kan du se et udvalgt fodboldbrag fra den tyske Bundesliga på Xee. Bundesligaen er hjemsted for en række danske spillere, og nu kan du følge Robert Skov, Thomas Delaney og Yussuf Poulsen i deres kamp for at vælte Bayern München af den tyske fodboldtrone. 

Se sæson 2 af Sunday på Xee

Mød det danske komikertalent Melvin Kakooza i den hylende morsomme serie ’Sunday’.

Melvin Kakooza spiller den kenyanske Sunday, der er blevet hentet til Danmark af en desperat fodboldtræner fra Fredericia. Afrikaneren skal redde klubben fra at rykke ned og byen fra ydmygelse, men det viser sig hurtigt, at Sunday ikke ligefrem er den stjernespiller, som Fredericia FC havde håbet på.

Sunday
TWD

Se sæson 10 af The Walking Dead

Horrer-kultserien The Walking Dead sæson 10 får premiere i USA den 6. oktober. Allerede dagen efter kan danskerne se med via Xee, når kanalen viser første afsnit af den nye sæson – og der vil efterfølgende komme et nyt afsnit hver mandag.

I sæson 10 er det blevet forår, men dønningerne fra Alphas forfærdelige magtdemonstration har tydeligt berørt de små, sammenslåede samfund. De må modvilligt respektere de nye grænser, men i det skjulte forbereder de sig på en måske uundgåelig kamp. Det store spørgsmål er, om civilisationen reelt kan overleve i en verden fyldt med Walkers.

Xee viser første afsnit af The Walking Dead den 7. oktober kl. 22.

Noget i ærmet

“Hvordan fanden gjorde I det?“ Den reaktion er hverdag for de to unge street-magikere Anders Lilleøre og Kim Andersen. I Noget I Ærmet tager de ud i virkeligheden, for gang på gang at overraske for folk rundt omkring i Danmark med tryl, tricks og tankelæsning.

Men det er ikke kun tilfældige mennesker på gaden, som står for skud. I hvert afsnit hiver Anders og Kim nemlig en kendt kanin op af hatten og tryller med havtasker, lagkager, eller hvad nu der end skal til for at få en kendt dansker til at måbe. Om de læser Ibi Makienoks tanker eller får Micki Cheng til at gå i frustration, så får de to street-magikere i sidste ende altid tryllet et smil frem.

Noget i ærmet
Lindgaard

Lindgaard - Livet efter sidste fløjt

I en ny programserie tager den danske målmand Anders Lindegaard rundt og møder tidligere med- og modspillere samt trænere for at finde ud af, hvad der sker, når karrieren slutter.

Turen fører ham forbi depression, glæde, succes og fiasko – og han møder spillere som Edwin van da Sar, Jesper Grønkjær, Darren Fletcher og Henrik ”Henke” Larsson. Alt sammen i håbet om, at han selv vil kunne undgå at blive en del af statistikken, når det hele på et tidspunkt er slut.

Se sæson 3 af 9-1-1

Hovedrollerne spilles af blandt andre Jennifer Love Hewitt, Angela Bassett og Peter Krause i en intens serie, der handler om livet for alle de modige brandmænd, politifolk og ambulanceførere, der altid er de første på stedet efter et alarmopkald. Et liv med en pris.

Serien har titel efter den amerikanske alarmcentrals telefonnummer 911 og følger en gruppe reddere i deres daglige arbejde under både katastrofer og de mindre opgaver. Sæson 3 starter med et brag, da Los Angeles står foran en gigantisk tsunami - og dermed en kæmpe opgave for at redde folk fra det kaos, der opstår, når bølgen rammer. 

9-1-1