Gå til hovedindhold
Travel Channel
Ekstrakanalen Se Travel Channel på Ekstrakanalen i juli måned

Om Travel Channel

”Travel Channel" er Discovery Networks kanal for de eventyrlystne. Her kan du for alvor få stillet din tørst med alt, hvad dit rejselystne hjerte begærer. Vi besøger alt lige fra luksuriøse oaser og kulinariske mekkaer til gådefulde destinationer, som få mennesker før har betrådt. Følg i hælene på de spontane mennesker, når de begiver sig ud i en verden fyldt af spænding, mysterier og gemte perler.”

Top Secret Swimming Holes

På "Travel Channel" kan du blandt andet se Top Secret Swimming Holes. Her besøger vi de mest isolerede og ekstreme steder at køle af i vandet, som er uopdagede. Vi følger en række eventyrer, der med adrenalinsus vandrer, klatrer og sejler kontinentet rundt for at finde den ultimative pool.

Top Secret
Travel Channel

Anthony Bourdain: No Reservations

Kokken og den bedst sælgende forfatter Anthony Bourdain besøger både populære kulinariske restauranter og ulige og unikke spisesteder ude på landet.
I ”Anthony Bourdain: No Reservations” bringer rejsen ham frem til mennesker og steder, hvor det ikke kun handler om mad - fra Island til New Zealand og fra Paris til New York.

House Hunting International

Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!

Travel Channel