Gå til hovedindhold
Godl Rush på Discovery Channel

Ekstrakanalen

Se prisvindende dokumentarer på Discovery Channel

Fascinerende serier og prisvindende dokumentarer

På Discovery Channel står den på ekstraordinære biler, vilde eksperimenter, oplevelser og overlevelse i vildmarken og meget mere. Herunder har vi samlet de bedste og største nyheder, serier og programmer, som vises på kanalen i marts.

Discovery Channel på Ekstrakanalen
Kindig Customs på Discovery Channel

Kindig Customs – sæson 9

Enestående køretøjer er omdrejningspunktet, når Dave Kindig udtænker, designer og bygger biler fra bunden. Men han må holde tungen lige i munden og yde sit bedste for at kunne imødekomme de kræsne køberes vilde drømme og store forventninger.

Roadworthy Rescue

Derek Bieri er på jagt efter forladte biler fra USA's fortid. Han vil reparere dem og sætte dem i stand, så de kan komme tilbage på vejene, hvor de hører hjemme.

Masser af  indhold på Discovery Channel
Gold Rush på Discovery Channel

Gold Rush – sæson 13

Christo Doyle rejser vidt og bredt for at grave dybere i minearbejdernes liv. Det forventes, at børnene snart kan levere deres første guld. Derudover skal ’Operation Alaska’ sættes i gang, men det er ikke helt uden udfordringer for de ambitiøse minearbejdere.

Legendary Locations og Gold, Lies & Videotapes 

Josh Gates tager på en betagende og fascinerende rejse til de mest berømte steder på planeten i sæson 2 af 'Legendary Locations'. Han fordyber sig i legenderne, der gjorde stederne berømte og udforsker dem gennem sit unikke synspunkt.

I 'Gold, Lies & Videotapes' har en familie kæmpet i over 70 år for at genvinde det, der ifølge dem er deres ret – en skat på 28 milliarder dollars. Skatten er begravet dybt inde i et bjerg, og nogle mener, at den amerikanske regering stjal de 16.000 guldbarrer og uvurderlige artefakter.

Logo Discovery Channel