Gå til hovedindhold

Følg de største internationale stjerner

Er du glad for sport, er der al mulig grund til at se med på TV 2 SPORT X. Her kan du opleve danske og udenlandske topspillere, når der vises fodboldkampe fra LaLiga, Europa League og Conference League. Derudover kan du se de største stjerner indenfor tennis, basketball, X games, atletik-VM og meget mere.

TV 2 sport X
LaLiga

LaLiga, Europa Leauge og Conference League

Så er det tid til endnu en sæson i den bedste spanske fodboldrække - LaLiga. Glæd dig til at opleve verdensstjerner som Luis Suarez, Gerard Moreno og Karim Benzema i aktion på de berømte spanske fodboldarenaer. La Liga har sæsonstart 14-15 august.

Hvis du er til endnu mere fodbold, kan du også glæde dig til at følge de danske holds lidt for spændende vej til gruppespillet i Europa League og Conference League på TV 2 SPORT X. Her bliver der vist udvalgte kvalifikationskampe.

ATP Tour

Du kan se frem til masser af tennis fra allerøverste hylde på TV 2 SPORT X i august. Her bliver der vist kampe fra ATP-turneringerne i Kitzbühel, Washington, Toronto, Cincinnati og Winston-Salem. Måske bliver der en mulighed for at se danske Holger Rune i kamp? 

ATP Tour