Gå til hovedindhold
Stofa er en del af Norlys
logo Uptown X-mas
Ekstrakanalen Glæd dig til masser af julehygge med Uptown Christmas TV hele december

Kom i ægte julestemning med Uptown Christmas TV

Ingen jul uden julemusik. Både alle de gode gamle klassiske julehits og de helt nye er med til at sikre julestemningen, når Uptown Christmas TV igen i år fylder december med julens mest populære musikvideoer. 

Der er en god blanding af alle de bedste danske og internationale hits, som hører julen til. Du får blandt andet musikvideoer med Justin Bieber, Mariah Carey, Wham!, MC Einar, Bing Crosby, Shakin Stevens og mange flere. 

Så selvom verden ikke helt er, som den plejer, så er julens allerbedste musik stadig den samme. Og mere til.

 
Christmas tv

Martin Brygmann og Birthe Kjær med nyt julehit

’Du burde sidde lige her’ er titlen på den helt nye danske julesang, som Martin Brygmann og Birthe Kjær synger i smuk duet. Du kan få årets nye sang helt ind under huden på Uptown Christmas TV, hvor den er en af de nye videoer, seerne kan synge med på hjemme i stuen hele december måned. 

Sangen er skrevet af Martin Brygmann, selvom det først var planen, at de to kendte danske sangstjerner, skulle have indsunget en kendt julesang sammen. Nu er der så i stedet kommet en helt ny julesang til verden, som handler om længsel og savn flettet sammen med julens håb på allerfineste vis.

Du kan også glæde dig til helt nye danske julemusikvideoer fra Lis Sørensen, Bryan Rice, Alexander Oscar, Oh Land og Chief 1 & Thomas Buttenschøn.

Om Uptown Christmas TV

Uptown Christmas TV er årets ultimative julegave til alle tv-seere, som ikke kan få nok af de allerstørste julehits i hele december. Kanalen sender julemusik non-stop til hele Danmark og som Stofa-kunde, får du Uptown Christmas TV på ekstrakanalen fra den 1. december og hele julemåneden ud. 

Uptown Christmas TV produceres af UPTOWN TV APS i samarbejde med Copydan Verdens TV, Koda,  IFPI, Dansk Musiker Forbund og Dansk Artist Forbund.