Gå til hovedindhold

Om DR2

DR2 er kanalen, der med sine programmer vil overraske, udfordre og inspirere dig til at blive klogere på dig selv og verden. Kanalen behandler aktuelle emner i Danmark og verden gennem journalist, dokumentarer, debat og fiktion.

Kanalen har en bred vifte af programmer, og der er både noget til nyhedshunden og dig, der elsker film og fiktion. Programmerne omhandler alt fra politik og økonomi til kultur, historie og livsformer. DR2 giver dig:

  • Nyheder fra ind- og udland
  • Spændende dokumentarer
  • Medrivende debatter
  • Film og serier i mange genre
  • Kreative og nytænkende programmer

På kanalen finder du blandt andet Temalørdag, der hver lørdag behandler et nyt emne fra flere forskellige vinkler. Du kan også se Detektor, hvor Mette Vibe Utzon uge efter uge tjekker fakta og tal i en aktuel debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

På DR2 kan du også opleve reportage-serien Indefra med Anders Agger, hvor han forsøger at forstå og nuancere miljøer, som offentligheden normalt ikke har adgang til, men som de fleste har forestillinger om.

Er du mere til naturprogrammer er Nak & Æd den rette serie. Her tager Jørgen Skouboe og Nikolaj Kirk ud i naturen udstyret med våben, piber og kogegrej. Missionen er, at Jørgen skal nakke et dyr, og Nikolaj skal derefter tilberede kødet over åben ild med tilbehør fundet i skovbund og grøftekant.

Udvalgte udsendelser er synstolket. Synstolkning ligger på en separat tv-kanal. 

Det mener Stofa

Kanalen der overrasker, udfordrer og inspirerer seerne til at blive klogere på sig selv og verden. Gennem journalistik, dokumentar, debat og fiktion, tager DR2 fat på aktuelle emner verden over.