Gå til hovedindhold
DR1 logo
DR1

Om DR1

Kanalen er samlingspunktet for alle danskere, og har et bredt programudbud, der både oplyser, underholder og samler danskerne på kryds og tværs om nyheder fra ind- og udland, stor dansk dramatik og de fælles oplevelser og begivenheder.

På DR1 er der programmer for enhver, og som lægger op til hyggelige aftener og giver tid til eftertænksomhed. DR1 giver dig:

  • Nyheder fra ind- og udland
  • Spændende og livsbekræftende reportager
  • Underholdningsprogrammer for hele familien
  • Danske og udenlandske dramaserier
  • Store produktioner som X Factor og Melodi Grand Prix

På kanalen finder du blandt andet programmet Hammerslag, hvor fire ejendomsmæglere, fordelt på to hold, i hvert program bliver vist rundt i tre ejendomme forskellige steder i Danmark. Efter hver ejendom skal de forsøge at gætte salgsprisen, og det hold, der kommer tættest på prisen, vinder.

Er du mere til at gætte mennesker, kan Kender du typen være noget for dig. Her bliver to livsstilseksperter vist rundt i en kendt personligheds hjem, og undervejs får de nogle ledetråde og små quizzer. Til sidst skal de gætte, hvis hjem det er.

Du kan også komme tilbage til naturen med Bonderøven, der med garanti får dig ned i gear. Skal du derimod op i gear, kan du se spændende serier som Kriminalkommissær Barnaby.

Udvalgte udsendelser er synstolket. Synstolkning ligger på en separat tv-kanal. 

Det mener Stofa

Den samlende kanal til alle danskere. Kanalen har et bredt programudbud, der oplyser, underholder og samler danskerne om vigtige nyheder, stor dansk dramatik og de fælles oplevelser og begivenheder.