Gå til hovedindhold

Om DR Ultra

er en børnekanal og -univers for de syv til 12 årige. Her ses alt fra børnenes perspektiv, og udsendelserne både underholder og giver børnene noget med videre til deres hverdag, liv og udvikling. På finder du alt fra nyheder og underholdningsprogrammer til film og serier.

Kanalen sender en bred vifte af programmer, så der er noget for enhver. Er du kreativ, er Krea Kampen noget for dig, og hvis du gerne vil være helt opdateret, er Ultra Nyt lige sagen. giver dig:

  • Aktuelle nyheder
  • Sjove egenproducerede serier
  • Populære film og serier
  • Kreative og eksperimentende programmer

På DR Ultra kan du blandt andet se Ultra Nyt, det giver dig nyheder i børnehøjde. Ultra Nyt sætter aktuelle begivenheder ind i en ramme, som børnene kan forholde sig til – så kan de følge med, når der bliver talt om dagens nyheder hen over middagsbordet.

Du kan også følge med i Krea Kampen, hvor en række dygtige og kreative børn dyster i forskellige discipliner – blandt andet formning, perler og tegning.  

Kanalen er også kendt for sitcomserien Backstage, der handler om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. Her kan du blandt andet se kendte skuespillere som Peter Frödin og Laura Christensen.

Udvalgte udsendelser er synstolket.

Det mener Stofa

Kanalen for de 7 til 12-årige. Her ses alt fra børnenes perspektiv, og kanalen både underholder og giver børnene noget med videre til deres hverdag.