Gå til hovedindhold

Om DR Ramasjang

DR Ramasjang er en børnekanal for de tre til seks årige, der samler Danmarks småbørn og deres forældre omkring sjove og lærerige oplevelser. Her finder du både underholdningsprogrammer og serier samt de kendt DR-producerede serier som Ramasjang Mysteriet og Onkel Reje.

På DR Ramasjang finder du programmer, der udfordrer børnenes fantasi og ser verden fra børnenes perspektiv. DR Ramasjang giver dig:

  • DR-producerede serier med de kendte Ramasjang-karakterer
  • Sjove underholdningsprogrammer
  • Serier og film for de mindste

På kanalen kan du blandt andet se Ramasjang Mysteriet, hvor mesterdetektiven Kristian skal løse dagens mysterium fra sin hemmelige detektivhule under Ramasjang-byen. I hvert afsnit har han et barn til at hjælpe sig med at finde ud af, hvem af byens syv skurke, der har været på spil.

Du kan også opleve det populære program Rosa fra Rouladegade, hvor Rosa hjælper børn med at bage en overraskelseskage til deres bedsteforælder. Sammen forklæder de sig, bevæbner sig med spionkamera og sniger sig hjem til bedste, for at finde ting som bedste godt kan lide. Og så skal der bages, pyntes og ikke mindst smages, for at bage den helt rigtige kage til bedste.

 

Udvalgte udsendelser er synstolket.

Det mener Stofa

Kanalen samler Danmarks småbørn og deres forældre omkring sjove og lærerige oplevelser. DR Ramasjang udfordrer børnenes fantasi og ser verden fra børnenes perspektiv.