Gå til hovedindhold

Om DR K

er en nysgerrig kulturkanal, hvor du kan opleve spændende indhold om kunst og kultur. Du kan blandt andet se programmer om mode, arkitektur, design, billedkunst, musik og film fra hele verden. Kanalen formidler kunst, kultur, historie og livets store spørgsmål – så er der både programmer til dig, der vil underholdes og dig, der elsker at fordybe sig.

På finder du både programmer til en hyggelig fredag eller lørdag aften og til hverdagsaftenerne, hvor du trænger til at koble af efter en travl dag. Kanalen giver dig:

  • Spændende dokumentarer og dokumentarserier
  • Underholdningsprogrammer
  • Debatprogrammer
  • Dramaserier

Du kan blandt andet se Kunstquiz med Adrian Hughes som vært, hvor to hold kunsteksperter dyster på deres viden om kunst. Kan de gætte, hvilke berømte værker værten klæder sig ud som? Kan de to kunstmalere tegne, så man kan gætte, hvad det er? Og hvem ved mest om de værker, der bliver hentet frem fra museets samlinger?

Hvis du er vild med dokumentarer, kan Dokland være et program for dig. Dokland er ’s dokumentarflade, hvor der hver søndag kl. 21 bliver vist de bedste dokumentarer fra hele verden inden for kultur, historie, tro og eksistens med udgangspunkt i den personlige historie.

Hver lørdag kan du desuden se Før Søndagen på , hvor en række danskere på skift fortæller om deres forhold til troen og kristendommen med udgangspunkt i dagens tekst.

 

Udvalgte udsendelser er synstolket.

Det mener Stofa

Kanalen formidler kunsten, kulturen, historien og livets store spørgsmål med indsigt, entusiasme og nysgerrighed. DR3 sender masser af indhold om kunst og kultur, historie og livets store spørgsmål.