Gå til hovedindhold

Disney XD

Se dobbeltafsnit af Star Wars Rebels. Hver aften fra den 5. til 9. december kl. 18.30

Om Disney XD

Disney XD er en komedie-, action- og sportskanal for børn og unge. Her kan du se alt fra tegnefilm som de klassiske Disney-animationer, Marvels superhelte og de skøre og fantasifulde figurer Phineas og Ferb til live action i form af ”Det søde liv til søs” med de tvillingerne Zac og Cody og serien om Zeke og Luther, der vil være de bedste i verden til at skateboarde.

Kanalen sender dagligt fra 6.00 til 22.00 og er skræddersyet til dem, der er til eventyr, sjov og narrestreger. Disney XD giver dig:

  • Et bredt udvalg af tegnefilm for store og små
  • Live action serier med gang i
  • Programmer med dansk tale eller danske undertekster

Du kan blandt andet se serien En Gamer’s Guide til det allermeste, hvor du følger den professionelle gamer Conor, der er tvunget til at lægge sit liv om og gå i skole. For at kunne klare sin nye livsstil, bliver han nødt til at fokusere på venskaber og visualisere livet som et computerspil.

Du kan også se serien Star Wars Rebels. Den bygger på de klassiske Star Wars film, men har også nye karakterer med. Serien foregår i mellem episode III og IV.

Disney XD er også kendt for serien Lab Rats, der handler om Leo, en helt almindelig dreng, og hans tre venner, der har superkræfter. De tre venner overtaler Leo til at tage dem med sig i skole, og her skal de gøre sig umage for at opføre sig som normale teenagere på trods af deres superkræfter.

Det mener Stofa

Sjov, sport og tempofyldt action i børne- og ungdomshøjde. Her er en sprød blanding af det hele.