Gå til hovedindhold
 Logo

Disney Junior

Om Disney Junior

Disney Junior er tv-kanalen for de to til syv-årige. Kanalen viser det bedste fra Disneys fantastiske fortællinger og de elskede karakterer. Programmerne opmuntrer børnene til at løse enkle problemer, tænke kreativt, udvikle deres motorik og frem for alt, have det sjovt.

Kanalen sender dagligt fra kl. 06.00 til 19.00, og programmerne er udviklet i samarbejde med forældre og eksperter i børns indlæring og udvikling. Disney Junior giver dig:

  • Underholdende og lærerige tegneseriefilm
  • Underholdning specielt tilpasset de to til syv-årige
  • Programmer med dansk tale
  • En reklamefri kanal

På Disney Junior kan du blandt andet se Henry Hyggemonster, der handler om et femårigt monster, Henry Hyggemonster, der elsker sjov og ballade. Han er mellemste barn i en kærlig, travl og sammentømret monsterfamilie og viser de unge seere, hvordan man lever i en familie.


Du kan også opleve den nye serie Løvernes Garde. Her følger vi Kion, den næstældste af Simba og Nalas løveunger, der bliver leder af Løvegarden, hvis vigtigste rolle er at opretholde orden på Kongesletten. Løvegarden har tidligere udelukkende bestået af løver, der er kendt som de modigste, hurtigste, stærkeste og mest skarpsynede dyr på savannen. Men Kion bryder med traditionen ved i stedet at udvælge sine nærmeste venner til opgaven: grævlingen Bunga, geparden Fuli, flodhesten Besthe og hejren Ono.

Disney Junior er blandt andet også kendt for serierne Doktor McStuffins, Jake og piraterne på Ønskeøen og Mickeys Klubhus.

Det mener Stofa

En kanal i øjenhøjde med de to-syv årige, der blander kendte figurer, musik og magiske fortællinger med læring.