Gå til hovedindhold
Disney Channel
Disney Channel Ny serie: Dalmatinervej 101

Om Disney Channel

Disney Channel er en tv-kanal for børn mellem 3 og 14 - men som kan ses af hele familien. Kanalen viser fantasifulde tegnefilm og underholdende tv-serier, som omhandler familieforhold, skole og venskaber. Her får du også de bedste Disney-klassikere og favoritter som Løvernes Konge, DuckTales og Biler samt børnenes tv-favoritter såsom Soy Luna, Descendants 2 og den populære tv-serie, To på flugt.

Disney Channel producerer også egne nordiske produktioner med musik, kendte værter og Disney Channel-stjerner. Kanalen sender 24 timer i døgnet. Alle programmer er med dansk tale eller danske tekster.

Kanalen giver dig:

  • Klassiske Disney-film, der med garanti gør dele af familien nostalgiske
  • Populære serier for store og små
  • Programmer med dansk tale eller danske undertekster
  • Indhold 24 timer i døgnet
  • Musikvideoer, modetips med mere

Det mener Stofa

En familiekanal der giver adgang til alt det bedste fra Disneys magiske verden – med dansk tale eller danske undertekster.

 

Dalmatinervej 101

I den nye animationsserie Dalmatinervej 101 følger vi Dolly og Dylan, de to ældste stedsøskende i den sammenbragte flok dalmatinere, deres forældre, Delilah og Doug, og resten af den store pelsklædte familie på 97 mindre søstre og brødre, som alle sammen har navne, der begynder med ’D’.

Med to udearbejdende forældre og ingen mennesker i huset har Dolly og Dylan poterne fulde og en travl hverdag. Der er kaos og komik for alle pengene, når søskendeparret skal holde styr på søskende med pletter og deres pligter.