Gå til hovedindhold

Discovery Channel

Om Discovery Channel

Discovery Channel har i mere end 20 år givet danskerne mulighed for at se interessant fjernsyn om alt fra videnskab og natur til motorkøretøjer. Kanalen har en bred portefølje af programmer, så der både er noget til dig, der er vild med biler, dig der ikke kan få nok af eksperimenter og dig der bare gerne vil underholdes.

Discovery Channel giver dig:

  • Prisvindende dokumentarer
  • Fascinerende serier
  • Intelligent underholdning i høj kvalitet

Det mener Stofa

En kanal for den kvalitetsbevidste seer, der er til prisvindende dokumentarer, fascinerende serier og intelligent underholdning.

Et gribende og spændende forår

På Discovery Channel finder du blandt andet nogle af verdens bedste bilprogrammer i MotorMonday. 

Kanalen sender også gribende dokumentarprogrammer: ’Everest Rescue’ handler om helikopterpiloterne, der sætter livet på spil for at redde sårede og strandede bjergbestigere på Mount Everest. I ’Coopers Treasure’ skal seerne med på skattejagt fra rummet. Gordon Cooper var en verdensberømt astronaut, der i 1963 kredsede over jorden da et særligt sted i det Caribiske øhav, vakte hans interesse. Cooper var overbevist om, at det var Christopher Columbus forliste flåde. Lige før sin død i 2004 overrakte han sine notater til sin gode ven skattejægeren Darrel Mikols, der nu går på jagt efter Coopers store skat.

I ’Arctic Waters’ følger vi norske Svenne og hans familie, der kæmper for at genoplive den næsten uddøde fiskerby Veidnes med kun 30 indbyggere i det nordligste Norge. Lykkes det for Svenne at opbygge en fiskerflåde og genoplive den lille by? 

Discovery Channel klassikerne ’Gold Rush’, ’Deadliest Catch’, ’Edge Of Alaska’ og ’Moonshiners’ vender også tilbage med helt nye sæsoner i 2017.