Gå til hovedindhold

Om Cartoon Network

Cartoon Network er en kanal for børn i alle aldre og er fyldt med sjov, eventyr og underholdning. Her får du en blanding af moderne klassikere og helt nye tegnefilm. Alt tale er naturligvis på dansk.

Cartoon Network følger med i Mellem og Stor Tv-pakke fra Stofa. Du får også adgang til et streamingarkiv, hvor du kan se dine favorit tegnefilm og serier fra Cartoon Network. Du finder alt Cartoon Network´s indhold under kategorien børn eller under Leverandører på din tv-boks og WebTv. 

På Cartoon Network finder du et bredt udvalg af tegnefilm, så der er noget for alle børn i familien og underholdning til alle dage. Du kan blandt andet se den Emmy-vindende serie Eventyrtid og de populære Power Puff Piger.

Kanalen giver dig:

  • Nogle af de mest kendte tegnefilmsserier
  • Nye hitserier
  • Dansk tale

Når du bestiller tv fra Stofa, får du altid Stofa Tv-appen med i købet. Så kan dine børn streame Cartoon Network på smartphone, tablet, pc eller Apple TV. De kan starte programmer forfra og se op til syv dage tilbage - og gå på opdagelse i det store Cartoon Network-arkiv, der er fyldt med mange afsnit af de mest populære serier.

Det mener Stofa

En dansk børnekanal, hvis mission er at give de små poder et pusterum fra en travl hverdag med underholdende tegnefilm.