Gå til hovedindhold
Canal 9 logo
Canal 9

Om Canal 9

Canal 9 blænder hver uge op for duellerne i den danske Alka Superliga, hvor Mette Cornelius, Signe Vadgaard, Flemming Povlsen og Tommy Bechmann m.fl. tager seerne med ind i kampen i græshøjde på de danske fodboldstadions, når kampe, kontroverser og stillinger debatteres med Alka Superligaspillerne, trænerne og dommerne.

Fra udlandet giver Canal 9 dig en intens palet af verdensklasse fodbold med blandt andet Europa League og flere udenlandske VM-kvalifikationskampe. 

Med Canal 9 har du altid mulighed for at holde en ordentlig fodboldaften for familie og venner. Kanalen giver dig:

  • Dansk fodbold, herunder Alka Superliga
  • Udenlandsk fodbold, herunder Europa League
  • De mest populære serier og film til mænd

Det mener Stofa

Kanalen for dig, der ikke kan få nok af europæisk topfodbold. Foruden fodbold kan du også se populære film og serier til mænd.

 

En vild fodboldsæson

FC Københavns mesterskab var indbegrebet af suverænitet i sidste sæson, og det bliver svært at standse løvernes march mod et nyt trofæ. Men Brøndby ligner et mandskab der mener det alvorligt i år, ligesom at de overraskende bronzevindere fra Lyngby kan gøre livet svært for de fleste i kampen om de eftertragtede slutspilspladser.

Vi kan kun håbe at de danske hold får store roller i kommende sæsons Europa League der ser rigtig spændende ud med hold som Arsenal og Milan i kapløbet om det trofæ som Manchester United vandt i sidste sæson

Serie A tegner også rigtig spændende i den kommende sæson, for kan Juventus holde kadencen og blive ved med at holde Inter, Milan og Napoli fra fadet? Canal 9 følger den bedste italienske række helt tæt.