Gå til hovedindhold
 logo

Canal 9

Om Canal 9

Canal 9 er kanalen, hvor du finder kampe fra den bedste danske fodboldliga - Alka Superligaen. Mette Cornelius og Flemming Povlsen med flere står klar på de danske stadions og giver dig alle oplevelserne i græshøjde direkte hjem i din stue. Tæt på ligaen, tæt på spillerne og tæt på fansene, så du altid er helt opdateret på den bedste danske fodboldliga.

Fra udlandet giver Canal 9 dig en intens palet af verdensklasse fodbold med La Liga, Serie A og Europa League. Canal 9 byder desuden på masser af underholdende klassikere på seriefronten, så der er god grund til at læne sig tilbage og lade sig underholde alle ugens dage. 

Med Canal 9 har du altid mulighed for at holde en ordentlig fodboldaften for familie og venner. Kanalen giver dig:

  • Dansk fodbold, herunder Alka Superliga
  • Udenlandsk fodbold, herunder Serie A, La Liga og Europa League
  • De mest populære serier og film til mænd

Det mener Stofa

Kanalen for dig, der ikke kan få nok af europæisk topfodbold. Foruden fodbold kan du også se populære film og serier til mænd.

En vild fodboldsæson

Med et overlegent mesterskab i ærmet har FC København igen lagt sig i spidsen i Alka Superligaen i indeværende sæson. Brøndby, der over flere sæsoner har haltet efter løverne, har nu etableret sig i toppen af dansk fodbold, hvor de igen ligner et hold, der vil spille med om mesterskabet.

I Europa League skal københavnerne vise den danske fane, når de skal op imod flere af Europas største hold. Det hele afgøres på Friends Arena i Sverige i slutningen af maj. Ståle Solbakkens tropper har næsten vist sig uovervindelige i den hjemlige liga, så der er store forventninger, når kampen om Europa går i gang.

Der er ligeledes store forventninger i La Liga i foråret, når titlen som Spaniens bedste hold skal placeres. Real Madrid har etableret sig i toppen, mens sidste års titelkandidater fra Atlético Madrid har placeret sig længere væk fra førstepladsen end forventet inden sæsonstart.

Det tyder på, at Juventus igen løber med sejren om støvlelandet, men både Roma, Napoli og Lazio ser ud til at ville drille den gamle dame i kampen om mesterskabet. Så Serie A byder på et spændende forår på Canal 9.