Gå til hovedindhold

C MORE - film og serier du skal se! 


Stream film og serier i verdensklasse.

Er du vild med krimi? Så er C More også den rette streamingtjeneste for dig!
Få adgang til en verden af nordiske og udenlandske krimiserier i høj kvalitet! Der er lige kommet spritnye BECK-film – og dem ser du eksklusivt på C More.

C More har desuden samtlige 42 BECK-film tilgængelige, så det er bare om at streame løs, hvis du er BECK-fan! Se også flere nordiske krimier som Jægerne, Bäckström og Rebecka Martinsson. C More er stærke på krimi generelt - også de britiske og amerikanske krimiserier; som den helt nye Deceit, om en mor der bliver myrdet ved højlys dag eller den nervepirrende true crime-serie Dr. Death, om lægen der gjorde mere skade end gavn, Line of Duty (Under mistanke) og mange mange flere.

Film og serier på C More

Med C More får du også fri adgang til fire filmkanaler

C More First: Med C More First får du mulighed for at blive opdateret på de nyeste film, før man kan finde dem på andre kanaler – og det sker uden reklameafbrydelser.

C More Series: Med kanalen får du adgang til de mest populære tv-serier, fra amerikanske producenter.

C More Hits: C More Hits byder på både nyere og klassiske biografsucceser. På kanalen kan du hele døgnet rundt se storfilm – og samtidig prisbelønnede, spændende dokumentarfilm.

C More Stars: På C More Stars finder du nye og klassiske biografhits, med fokus på action, komedie og drama.

Beck er tilbage i den første af fire nye film

Dansk narkogangster findes død i Beck-filmen Et Nyt Liv. Måske står Beck-gruppen over for en blodig dansk-svensk bandekrig. Samtidig er Martin Beck også tilbage efter sin sygeorlov. Den døde mand var medlem af en ukendt dansk narkobande med konkurrenter i Sverige. Bandens leder sidder i et svensk fængsel og han vil kun tale med Steinar Hovland.

 
Stofa VælgSelv

VælgSelv giver dig frit valg

Med VælgSelv kan du vælge mellem både tv-kanaler og streamingtjenester og skifte dem ud, når du vil. Du skal bare vælge, om du vil blande for 10, 20 eller 30 point. 

Med VælgSelv følger faste tv-kanaler altid med og med dem får du et bredt udvalg af de mest populære tv-kanaler. 

VælgSelv din underholdning