Gå til hovedindhold

C MORE - film og serier du skal se! 


Stream film og serier i verdensklasse.

Er du vild med krimi? Så er C More den rette streamingtjeneste for dig. Få adgang til en verden af nordiske og udenlandske krimiserier i høj kvalitet. Der er lige kommet spritnye BECK-film – og dem ser du eksklusivt på C More.

C More har desuden samtlige 46 BECK-film tilgængelige, så det er bare om at streame løs, hvis du er BECK-fan. Se også flere nordiske krimier som Jægerne, Bäckström og Rebecka Martinsson. C More er stærke på krimi generelt - også de britiske og amerikanske krimiserier; som den helt nye Deceit, om en mor der bliver myrdet ved højlys dag eller den nervepirrende true crime-serie Dr. Death, om lægen der gjorde mere skade end gavn, Line of Duty (Under mistanke) og mange mange flere.

Masser af krimi på C More
 

Med C More får du også fri adgang til fire filmkanaler

C More First: Med C More First får du mulighed for at blive opdateret på de nyeste film, før man kan finde dem på andre kanaler – og det sker uden reklameafbrydelser.

C More Series: Med kanalen får du adgang til de mest populære tv-serier, fra amerikanske producenter.

C More Hits: C More Hits byder på både nyere og klassiske biografsucceser. På kanalen kan du hele døgnet rundt se storfilm – og samtidig prisbelønnede, spændende dokumentarfilm.

C More Stars: På C More Stars finder du nye og klassiske biografhits, med fokus på action, komedie og drama.

Natrytterne

Dramathrillerserie baseret på de rystende overgreb, som foregik på et velkendt ridecenter i 90'erne. I 'Natrytterne' følger vi fem kvinder med forskellige relationer til ridelæreren, som senere blev dømt. Jonas Karlsson (kendt fra Beck) spiller hovedrollen som ridelæreren Tommy og Hanna Ardéhn spiller Tommys ældste datter. Ulf Kvensler (skaber af serien Solsidan) står for manuskript.

 
VælgSelv med Stofa Tv

VælgSelv giver dig frit valg

Med VælgSelv kan du vælge mellem både tv-kanaler og streamingtjenester og skifte dem ud, når du vil. Du skal bare vælge, om du vil blande for 10, 20 eller 30 point. 

Med VælgSelv følger faste tv-kanaler altid med og med dem får du et bredt udvalg af de mest populære tv-kanaler. 

VælgSelv din underholdning