Gå til hovedindhold
 logo

Animal Planet

Om Animal Planet

Animal Planet er kanalen, der forsyner dig med det bedste tv om dyr. Vilde dyr, søde dyr, mystiske dyr og farlige dyr. Dyr, som du har lyst til at kramme og dyr, som kan slå dig ihjel. Dyr, som du aldrig har hørt om og dyr, som du ser hver dag.

Kanalen byder på en lang række spændende dokumentar- og reportageserier, der gør dig klogere på verdens dyreliv og menneskets liv med dyr.

Animal Planet hylder én af de mest imponerende jægere og fascinerende skabninger i verden på ’National Polar Bear Day’. Isbjørne genkendes på deres kæmpestørrelse og iøjnefaldende pels, og de er øverst i fødekæden i deres miljø. I ’Wildest Arctic’ hører vi, hvordan isbjørne overlever de barske, nordlige vintre, hvor solen aldrig står op, og i ’Growing Up Polar Bear’ følger vi den forældreløse Inukshuk og det engagerede hold af dyrepassere i Toronto Zoo, der står for at rehabilitere denne karismatiske unge.

I ’Wildest Europe’ ser vi, hvordan isbjørnene overlever i de arktiske områder omkring Svalbard-øhavet, hvor de lever af ringsæler. Og i ’Predators Up Close With Joel Lambert’ hører vi om særlige, udviklingsmæssige tilpasninger, der gør det muligt for isbjørne at overleve i deres miljø. Kan disse storslåede dyr overleve opvarmningen i Arktis?

Den 19. maj sætter Animal Planet fokus på verdens truede dyrearter og viser nogle unikke dokumentarudsendelser, blandt andet ’Racing Extinction’ og ’Sonic Seas’.

Det mener Stofa

En dyrekanal for dig, der vil helt tæt på verdens dyreliv og menneskets liv med dyr.