Gå til hovedindhold
 logo

Eurosport 2

Om Eurosport 2

Med 2400 timers live sport om året får du de mest unikke sportsoplevelser året rundt på Eurosport 2. Eurosport 2 følger nogle af de mest spændende kampe fra den hjemlige Alka Superliga, den tyske Bundesliga, La Liga, Serie A og Europa League. Foruden fodbold i verdensklasse følger Eurosport 2 cykelsæsonen, vintersæsonen, Grand Slam-tennis med Caroline Wozniacki og hele ATP-Touren med tennisprofiler som Rafael Nadal, Roger Federer og Novak Djokovic.

Alt præsenteret af et stærkt, dansk ekspertteam, der tager dig helt tæt på de unikke sportsoplevelser året rundt.

Med Eurosport 2 får du:

  • Dansk og udenlandsk fodbold. Blandt andet Alka Superligaen, La Liga og Serie A
  • Spændende cykelløb
  • Grand Slam-tennis
  • Hele ATP-touren

Med mange live-sportstimer om året får du nogle af de mest unikke sportsoplevelser på Eurosport 2. Eurosport 2 følger nogle af de mest spændende kampe fra Alka Superliga, den tyske Bundesliga, La Liga, Serie A, Europa League og flere udenlandske VM-kvalifikationskampe.

Derudover følger Eurosport 2 cykelsæsonen, vintersæsonen, Grand Slam-tennis med Caroline Wozniacki og udvalgte ATP-turneringer med tennisprofiler som Rafael Nadal, Roger Federer og Novak Djokovic. Alt præsenteret af et stærkt, dansk ekspertteam, der tager dig helt tæt på de unikke sportsoplevelser.

FC København trak det længste strå i seneste Alka Superliga-sæson, og det ser ud til, at de ikke har tænkt sig at lade titlen som Danmarks bedste fodboldhold gå til en af konkurrenterne.

I Bundesligaen har efteråret budt på lidt af en overraskelse, da oprykkerne fra Leipzig har presset Bayern München på førstepladsen. Foruden topstriden byder Bundesligaen på stærkt dansk islæt i form af blandt andre Jannik Vestergaard, Andreas Christensen og Thomas Delaney. 

Det mener Stofa

Med 2400 timers livesport om året er Eurosport 2 kanalen, der giver dig flest live sportstimer fra de største sportsbegivenheder.