Gå til hovedindhold
Eurosport 2 logo
Eurosport 2

Om Eurosport 2

Med et utal af live sportstimer om året får du de mest unikke sportsoplevelser året rundt på Eurosport 2. Eurosport 2 følger nogle af de mest spændende kampe fra den hjemlige Alka Superliga, Europa League og flere udenlandske VM-kvalifikationskampe. Foruden fodbold i verdensklasse følger Eurosport 2 cykelsæsonen, vintersæsonen, Grand Slam-tennis med Caroline Wozniacki og udvalgte ATP-turneringer med tennisprofiler som Rafael Nadal, Roger Federer og Novak Djokovic.

Alt præsenteret af et stærkt, dansk ekspertteam, der tager dig helt tæt på de unikke sportsoplevelser året rundt.

Med Eurosport 2 får du:

  • Dansk og udenlandsk fodbold. Blandt andet Alka Superligaen
  • Spændende cykelløb
  • Grand Slam-tennis
  • Hele ATP-touren

Det mener Stofa

Med 2400 timers livesport om året er Eurosport 2 kanalen, der giver dig flest live sportstimer fra de største sportsbegivenheder.

 

Masser af sport

På Eurosport 2 får du masser af ALKA superligaen. Hvor kommer det hold fra som kan udfordre FC Københavns suverænitet? Der venter et spændende udskilningsløb i jagten på slutspilspladser.

Også kampen om den spanske trone udspilles på Eurosport 2, når de evige rivaler fra FC Barcelona og Real Madrid spiller for endnu en triumf som Spaniens bedste fodboldhold. Det ligner endnu engang den klassiske duel mellem de to giganter, men kan Atlético Madrid og Sevilla udfordre?