Gå til hovedindhold

Underholdning for enhver smag

Med Discovery+ Underholdning får du adgang til alle Discovery's danske programmer inden for reality, true crime, underholdning og dramaserier. Du kan også se snigpremierer og eksklusive serier, som kun vises på streaming. Derudover medfølger et kæmpe katalog af internationalt Discovery indhold og dokumentarer. 

 
Jaget vildt

Jaget vildt - kendte på flugt

’Jaget vildt’ er tilbage! Otte kendte danskere er klar til den ultimative udgave af politi og røvere. I 10 dage skal de holde sig skjult, mens nogle af landets mest erfarne efterforskere jagter dem. Ingen ved hvad slutmålet er. De ved kun, at de er jaget vildt. 

Singletown

Singletown er tilbage! Stedet, hvor kærestepar splitter op og hen over sommeren, og lever singlelivet med fester, dates og mange fristelser. I denne sæson flytter fire par ind fra start i to luksuslejligheder i Københavns trendy kvarter i Nordhavnen. Her skal de leve en sommer fyldt med fester, dates med singler, fristelser og flirts. Man må jo alt, når man er single – eller må man? 
 

Singletown
Fixer

Fixer

I ‘FIXER’ møder vi Toke, spillet af Andreas Jessen, der kan løse alle problemer – lige undtagen sine egne. Toke er gået i stå efter gymnasiet og er på sit 10. sabbatår. Han arbejder som receptionist på et hotel og bor med kæresten Mona, spillet af Josefine Tvermoes, i en lille lejlighed i Vanløse. Men Mona er træt af Tokes manglende retning i tilværelsen. Hun er så træt af det, at hun skrider fra Toke. 

Britta og de forsvundne millioner

Tirsdag den 9. oktober 2018 får Danmark en helt ny superskurk. På et velbesøgt pressemøde fortæller daværende børne- og socialminister, Mai Mercado, at en betroet medarbejder i Socialstyrelsen er sigtet og efterlyst for at svindle sig til 111 millioner kroner gennem 25 år. Pengene skulle være gået til Danmarks mest udsatte, men er i stedet endt på medarbejderens egen konto. Dagen efter udpeger medierne den mistænkte i sagen: Afdelingsleder Britta Nielsen.

 

Britta og de forsvundne millioner
Stofa VælgSelv

VælgSelv giver dig frit valg

Med VælgSelv kan du vælge mellem både tv-kanaler og streamingtjenester og skifte dem ud, når du vil. Du skal bare vælge, om du vil blande for 10, 20 eller 30 point. 

Med VælgSelv følger faste tv-kanaler altid med og med dem får du et bredt udvalg af de mest populære tv-kanaler. 

VælgSelv din underholdning