Gå til hovedindhold

Underholdning for enhver smag

Med Discovery+ Underholdning får du adgang til alle Discovery's danske programmer inden for reality, true crime, underholdning og dramaserier. Du kan også se snigpremierer og eksklusive serier, som kun vises på streaming. Derudover medfølger et kæmpe katalog af internationalt Discovery indhold og dokumentarer. 

 
Underholdning på Discovery+

Gennem Grand Canyon - det vildeste eventyr

Seks kendte danskere skal på ekspedition i 16 dage. Et eventyr på floden og en oplevelse for livet. De skal klare sig i et af de mest ubarmhjertige steder på kloden, og samtidig lære at leve med, og i respekt for, hinanden og den uberørte natur. I den nye programserie ’Gennem Grand Canyon – det vildeste eventyr’ bliver tidligere håndboldspiller Jesper Nøddesbo, tv-vært Ibi Støving, skuespillerinde Lise Baastrup, skuespiller Andreas Jessen, sejleren Anne-Marie Rindom og musikeren Skinz udfordret både mentalt og fysisk.

Nogen ved noget

I anden sæson af seersuccessen ”Nogen ved noget” følger vi igen de to erfarne krimijournalister Jesper Vestergaard Larsen og Bo Norström Weile, som i over et halvt år har undersøgt Louise Borglit-sagen. Undervejs i deres arbejde afsøger de spor, der sætter alvorlige spørgsmålstegn ved politiets arbejde i den fortsat uopklarede sag.

Se Nogen ved noget
True love på Discovery+

True love

Singler leder efter den eneste ene i et nyt kærlighedseventyr i Toscana. I ’True Love Danmark’ er jagten på ægte kærlighed for alvor skudt i gang, og her kan man hverken gemme eller glemme sine følelser, når en løgnedetektor tester deltagerne i, hvad de virkelig føler for hinanden. Hvis deltagerne ikke har noget at skjule og har fået ægte følelser, har de alt at vinde.

VælgSelv-grafik og lille tv-pakke

VælgSelv giver dig frit valg

Med VælgSelv kan du vælge mellem både tv-kanaler og streamingtjenester og skifte dem ud, når du vil. Du skal bare vælge, om du vil blande for 10, 20 eller 30 point. 

Med VælgSelv følger faste tv-kanaler altid med og med dem får du et bredt udvalg af de mest populære tv-kanaler. 

Bestil VælgSelv