Gå til hovedindhold

6'eren

Om 6'eren

6'eren er kanalen, der sender live fodbold fra de bedste ligaer i verden; Premier League, La Liga, Serie A, Europa League, spansk og engelsk pokalfodbold samt udenlandske VM-kvalifikationskampe. Til at præsentere den stærke fodboldportefølje er der et stærkt hold af eksperter og kommentatorer med blandt andre Peter Schmeichel, Brian Laudrup, Mikkel Bischoff, Morten Bruun og Peter Piil.

Når der ikke er action fra fodboldens verden, kan du se masser af action fra Hollywood med alle de store filmstjerner. Der er altid en opsigtsvækkende actionfilm og et godt grin fra en af de mange komedieserier på 6'eren.

  • De bedste fodboldligaer i verden
  • Vaskeægte mandefilm
  • Action- og comedyserier

Det mener Stofa

Kanalen der hver uge er garant for fodbold i verdensklasse. Her finder du desuden actionfilm, actionserier og comedy.

Se nogle af årets største kampe

Hver uge præsenteres ’Match of the Week’ fra Premier League, samt adskillige andre storkampe fra verdens hårdeste liga. Chelsea har leveret en overbevisende indsats i indeværende sæson, men kampen om titlen som Englands mesterhold er på ingen måde afgjort.

Også kampen om den spanske trone udspilles på 6'eren, når rivalerne FC Barcelona og Real Madrid spiller for endnu en triumf som Spaniens bedste fodboldhold.

Der er stor tiltro til de danske fodboldhåb i Europa League, når FC København skal forsøge at nå finalen på Friends Arena i Sverige den 24. maj. Der er ligeledes incitament for et interessant forår i Serie A, hvor Juventus som vanligt har indtaget toppen, dog stærkt forfulgt af hold som Roma, Napoli og Lazio.      

Når der ikke er action fra fodboldens verden, viser 6'eren masser af action fra Hollywood med alle de store filmstjerner. Der er altid en opsigtsvækkende actionfilm og et godt grin fra en af de mange komedieserier på 6'eren.