Gå til hovedindhold
6'eren
6'eren

Om 6'eren

6'eren sender ugentligt topfodbold fra det bedste af engelsk fodbold Premier League og engelsk pokalfodbold samt kampe fra Europa League og udenlandske VM-kvalifikationskampe. Til at præsentere den stærke fodboldportefølje har kanalen et stærkt hold af eksperter og kommentatorer med blandt andre Brian Laudrup, Lars Jacobsen, Mikkel Bischoff, Zak Egholm, Morten Bruun og Peter Piil blandt mange flere.

6'eren giver dig:

  • De bedste fodboldligaer i verden
  • Vaskeægte mandefilm
  • Action- og comedyserier

Det mener Stofa

Kanalen der hver uge er garant for fodbold i verdensklasse. Her finder du desuden actionfilm, actionserier og comedy.

 

Se nogle af årets største kampe

Chelsea vandt under kyndig ledelse af Antonio Conte mesterskab i sidste sæson. Nu venter titelforsvaret og det bliver ikke nemt, for der oprustes rundt omkring. Det ser ud til at seks hold kommer til at spille med i kampen om Premier League titlen, og hver eneste opgør kommer til at flyde over med intensitet og spænding.

I Europa League vandt Manchester United i seneste sæson, og meget tyder for alvor på at de store mandskaber tager turneringen alvorligt. Forhåbentlig kommer de danske hold også til at spille en rolle i det ventende gruppespil.

Når der ikke er action fra fodboldens verden, viser vi masser af action fra Hollywood med alle de store filmstjerner. Der er altid masser af opsigtsvækkende actionfilm og garanti for et godt grin fra en af de mange komedieserier på 6’eren.