Gå til hovedindhold
Stofa Tv-boks Al din underholdning samlet ét sted
Kundetilbud

Ny Stofa Tv-boks med HBO Nordic

Få den nye Stofa Tv-boks for kun 30 kr./md. og få HBO Nordic med for 0 kr. i 6 mdr. (herefter 89 kr./md. for HBO Nordic - dvs. 10 kr. billigere end normalprisen).*

I den nye tv-boks har du direkte adgang til de mange film og serier i HBO Nordic. 

Er du ny kunde? Så kan du benytte dig at tilbuddet her

HBO Nordic

HBO Nordic giver dig adgang til en verden af den fedeste underholdning. Med mere end 5.000 episoder af de bedste serier, masser af populær børneunderholdning og hundredvis af særligt udvalgte film byder HBO Nordic på underholdning for enhver smag.

Glæd dig til populære serier som Chernobyl, The Handmaid’s Tale og Vikings og mange flere.

HBO
tv-boks

Stofa Tv-boks - Alt samlet ét sted

Stofa tv-boksen samler alle dine tv-kanaler, streamingarkiver, streamingtjenester som HBO Nordic, C-More og ViasatFilm, lejefilm og et stort udvalg af apps og spil fra Google Play Store. Det giver dig et komplet overblik over dit indhold.

Med tv-boksen søger du på tværs af alt dit indhold - uanset om det ligger på DR TV, HBO Nordic, ViasatFilm, YouTube eller en af dine faste tv-kanaler. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge og har mere tid til at se.   

Med den nye tv-boks følger selvfølgelig også muligheden for at spole, optage, sætte tv-programmer på pause og se tv op til 7 dage tilbage.

*Betingelser for Stofa Tv-boks og HBO Nordic

Stofa Tv-boks

Leveres på Stofa Fordelsanlæg (ikke landsdækkende) og på Stofa fiber. Forudsætter tv-pakke fra Stofa eller antenneforening. Forudsætter internetforbindelse. Opsigelsesvarsel løbende måned plus 1 måned. Der påregnes forsendelsesgebyr på 99 kr. Kræver Betalingsservice. BS- og adm.gebyr 9,75 kr./regning. Brevpost-gebyr 29 kr./kvartal medmindre aftale om digital post fra Stofa.

 

HBO Nordic

Ingen binding. Opsigelsesvarsel 30 dage. Forudsætter abonnement på Stofa Tv-boks. Gratisperioden på HBO Nordic abonnementet gælder i 6 måneder. Efter 6 måneder er prisen 89 kroner pr. måned, medmindre abonnementet opsiges forinden. Tilbuddet gælder til og med april 2020.