Gå til hovedindhold
Filmfavoritter

Fri adgang til masser af film

Har du Stor eller Mellem tv-pakke - eller en tv-boks fra Stofa - har du ekstra indhold i dit abonnement. Du har nemlig adgang til et filmarkiv med et stort udvalg af film – blockbustere, romantiske komedier, actionfilm og meget mere. Filmfavoritter indeholder mange velkendte titler, men også mere kunstneriske film, blandt andet prisbelønnede mesterværker. En række titler bliver hver måned skiftet ud, så der hele tiden er nye film at vælge i mellem. 

Du finder indholdet fra streamingarkivet under kategorierne Film, Serier, Børn og Udsendelser eller under leverandører på din tv-boks eller Stofa Tv-app. 

Filmfavoritter

FILM: Youth

Det er forår i Alperne og de to gode venner Fred og Mick holder ferie på et af områdets mest elegante hoteller. Begge nærmer de sig de 80 år og har besluttet at få mest muligt ud af livet, inden det er forbi. De har dog hver deres opfattelse af, hvad der er værdifuldt i tilværelsen.

Filmfavoritter

FILM: The Woman in Black

Gyserfilmen 'The Woman in Black' handler om en ung advokat, der bliver sendt fra London til en afsidesliggende landsby for at organisere en afdød kvindes papirer. Da han ankommer til byen, får Arthur ildevarslende meldinger fra indbyggerne, der har spærret deres børn inde for at beskytte dem mod en usynlig fjende. Noget er helt galt med det store, nu ubeboede dødsbo, og snart opdager han, at spøgelset af en sørgende kvinde søger hævn.

Filmfavoritter_lbj

FILM: LBJ

"LBJ" er filmen om Lyndon B. Johnson, der blev præsident under kaotiske forhold og på en tragisk baggrund, da præsident John F. Kennedy bliver skudt i 1963. Forinden havde Johnson forsøgt at stille op som det demokratiske partis præsidentkandidat, men tabte stort til den unge John F. Kennedy. Så deres indbyrdes forhold var lidt speget.

Lyndon B. Johnson siger om Kennedy: Der findes arbejdsheste, og der findes showheste. Kennedy er en showhest, men når den bliver bedt om at pløje, vil den ikke forlade stalden! Og Kennedy siger om Johnson: Han er en følsom mand med et kæmpe ego.

Filmfavoritter_film

FILM: Burying the Ex

Hvis man ikke får slået ordentligt op med sin monomaniske kæreste, risikerer man, at hun vender tilbage og udlever sin evige kærlighed som zombie. Joe Dante vender tilbage til sin karrieres rødder med en ekstremt genrebevidst horror-romcom fyldt med dårlige zombie-jokes - hvoraf nogle er virkelig sjove.