Gå til hovedindhold

Sådan ser du Stofa Tv med Chromecast

Med Chromecast og Stofa Web Tv-app’en kan du dele dit indhold fra app’en op på din tv skærm. Det giver dig nem og hurtig adgang til al den bedste underholdning fra Stofa direkte på din tv-skærm.

Sådan kommer du i gang

1. For at opsætte din Chromecast, skal du først sætte Chromecasten i dit tv og downloade Google Home-app’en på din smartphone eller tablet. Den skal du bruge til at forbinde din Chromecast til dit wifi. Når de er forbundet, er du klar til at bruge din Chromecast.

2. For at dele indhold fra din smartphone eller tablet til dit tv, skal du åbne Stofa WebTv-app’en på din enhed. Her skal du trykke på Chromecast-ikonet oppe i højre hjørne.

3. Du får nu vist en liste med mulige Chromecast-enheder på samme netværk som din smartphone eller tablet. Vælg din Chromecast på listen - du kan se navnet på din Chromecast i Chromecast-app'en. 

4. Når forbindelsen mellem din Chromecast og din Stofa WebTv-app er oprettet, vælger du den udsendelse, film eller serie du gerne vil se, og det vises på din tv-skærm.

5. Hvis du vil afbryde forbindelsen, trykker du blot på Chromecast-ikonet igen og vælger ”afbryd forbindelse”.

Husk, at din Chromecast og smartphone eller tablet skal være koblet på det samme trådløse netværk.

Chromcast

Opsætning af Chromecast

Når du skal opsætte din Chromecast, skal du starte med at indsætte den i en HDMI-port i dit tv. Derefter skal den have strøm - enten via det medfølgende USB-kabel (som du eventuelt kan sætte i en USB-port i dit tv, eller ved at sætte stikket i en stikkontakt.

Herefter skal du downloade og installere Google-Home appen til din smartphone, og konfigurere en ny enhed ved at følge instruktionerne trin for trin.

Nu skulle du gerne være klar til at streame alt det indhold, du drømmer om direkte til dit tv.

Hvorfor virker mit Chromecast ikke?

Der er intet så frustrende, som teknik der ikke virker som det skal, når du vil se tv med din Chromecast. Der er flere ting der kan være i vejen, hvis du har problemer med at få din Chromecast til at fungere.

Først og fremmest skal du sikre dig, at din Chromecast og smartphone eller tablet er koblet på det samme trådløse netværk. Du kan se hvilket netværk Chromecasten er koblet op på i Google Home-appen.

Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse til din Chromecast, kan du prøve at tage strømstikket ud af Chromecast-enheden, vente et par sekunder, og tilslutte den igen. Hvis du stadig oplever problemer, anbefaler vi, at du gendanner enheden via Google Home-appen. Husk også at sikre dig, at alt er tilsluttet korrekt, og at din trådløse internetforbindelse fungerer som den skal.

Stadig problemer? Få hjælp til din Chromecast hos Google online support