Gå til hovedindhold
Få tv fra Stofa Vælg den tv-pakke, der passer til dig. Og køb ekstra kanaler, hvis du mangler noget!

Tv-pakker som du kender dem

Du kan vælge mellem tre faste tv-pakker med populære kanaler. Lille, mellem eller stor? Vælg den tv-pakke med de kanaler, der er lige dig, og få adgang til nye muligheder.

  • Vælg mellem tre faste tv-pakker
  • Mange tv-kanaler for en god pris
  • Mulighed for at tilkøbe kanaler enkeltvis
  • Nye funktioner i Pakke 2 og Pakke 3: spol, paus og start forfra med Stofa WebTv
Stofa Tv-pakker som du kender dem
Tag din underholdning med dig På bagsædet, i sommerhuset eller i haven? Det er helt op til dig, hvor du vil se tv.

Se tv på alle dine skærme

Nu er det slut med at slås om fjernbetjeningen. Med tv fra Stofa kan du streame din tv-pakke på din mobil, tablet og pc med Stofa WebTv. Så er dit tv optaget, snupper du bare en anden skærm. Med nye muligheder i Pakke 2 og Pakke 3 får du også adgang til en række smarte funktioner via Stofa WebTv: spol, paus og start programmer forfra direkte fra app'en.

Med tv fra Stofa kan du også leje film og serier i Stofa Filmshoppen via WebTv og se dem på din mobil, tablet og pc. På dit tv kan du se med Chromecast.

Tv på alle dine skærme
Stofa Tv-boks

Alt dit indhold samlet ét sted

Med Stofa Tv-boksen får du alt dit indhold samlet ét sted. Tv-boksen samler dine tv-kanaler, streamingtjenester, streamingarkiver med udsendelser, film og serier og du kan selvfølgelig leje de sidste nye film og finde et stort udvalg af apps og spil i Google Play Store.

Søg på tværs af alt dit indhold
I tv-boksen søger du på tværs af alt dit indhold – uanset om det ligger på DR TV, HBO Nordic, C-More, Viasat Film, YouTube eller på en af dine faste tv-kanaler. Det betyder, at du skal bruge mindre tid på at søge og har mere tid til at se.