Gå til hovedindhold

Underholdning for enhver smag

Med Discovery+ Underholdning får du adgang til alle Discovery's danske programmer inden for reality, true crime, underholdning og dramaserier. Du kan også se snigpremierer og eksklusive serier, som kun vises på streaming. Derudover medfølger et kæmpe katalog af internationalt Discovery indhold og dokumentarer. 

 
Metoo dokumentar

MeToo: Sexisme Bag Skærmen

MeToo: Sexisme Bag Skærmen er et vidnesbyrd fra en arbejdsplads, hvor en række kilder har oplevet en sexistisk kultur. Ud over de medvirkende, der står frem med navn, bygger dokumentaren på samtaler med en lang række kilder til baggrund. Sexisme er et væsentligt og aktuelt emne, der præger samfundsdebatten. Derfor fokuserer dokumentaren på at bidrage til den debat med en grundig skildring af, hvordan sexistisk kultur konkret er blevet oplevet på en arbejdsplads.

Bendtner & Philine

Nicklas og Philine er gået fra hinanden efter tre år sammen og har hver især fuld fart på deres nye singletilværelse. Nicklas har sagt farvel til livet som stjernefodboldspiller og er nu godt i gang med sin træneruddannelse, mens Philine også har fuld fart fremad på sin model- og influencerkarriere.

Se Bendtner og Philine
Jaget vildt

Jaget vildt - kendte på flugt

’Jaget vildt’ er tilbage! Otte kendte danskere er klar til den ultimative udgave af politi og røvere. I 10 dage skal de holde sig skjult, mens nogle af landets mest erfarne efterforskere jagter dem. Ingen ved hvad slutmålet er. De ved kun, at de er jaget vildt. 

Fixer

I ‘FIXER’ møder vi Toke, spillet af Andreas Jessen, der kan løse alle problemer – lige undtagen sine egne. Toke er gået i stå efter gymnasiet og er på sit 10. sabbatår. Han arbejder som receptionist på et hotel og bor med kæresten Mona, spillet af Josefine Tvermoes, i en lille lejlighed i Vanløse. Men Mona er træt af Tokes manglende retning i tilværelsen. Hun er så træt af det, at hun skrider fra Toke. 

Se Fixer
Discovery+_generelt billede

Få Discovery+ med Stor Tv-pakke

Er du vild med underholdning og godt tv? Så skal du have den store tv-pakke. Her for du masser af underholdning for familien, de bedste sports kanaler, TV 2 PLAY Favorit + Sport, Discovery+ Underholdning og en masse streamingarkiver, som byder på film og serier, når det passer dig. 

Bestil Stor Tv-pakke