Gå til hovedindhold

Underholdning for enhver smag

Med Discovery+ Underholdning får du adgang til alle Discovery's danske programmer inden for reality, true crime, underholdning og dramaserier. Du kan også se snigpremierer og eksklusive serier, som kun vises på streaming. Derudover medfølger et kæmpe katalog af internationalt Discovery indhold og dokumentarer. 

 
Fboy Island på Discorvery+

Fboy Island

Tre kvinder tager til en eksotisk ø for at finde kærligheden blandt 16 fyre. Den ene halvdel er selverklærede Fboys, som ikke leder efter kærligheden, men kun pengene. Den anden halvdel er Nice Guys, som ligesom pigerne, håber på et seriøst forhold. Pigerne ved bare ikke, hvem der er hvad, og hvem de kan stole på.

Pigerne skal på forskellige dates med fyrene, hvor de udover at lede efter kærligheden, også er nødt til at vurdere og afsløre hvilke fyre, der er hvad. En svær mission, for i sidste ende er der også 250.000 kr. på spil. Penge, som pigerne skal dele med den fyr, de vælger - men hvis de ender med at vælge en Fboy, kan han tage alle pengene selv.

 

Jaget Vildt

I den nye sæson af ’Jaget vildt’ er otte kendte danskere igen på flugt fra nogle af Danmarks dygtigste efterforskere. I 10 dage skal de forsøge at holde sig under radaren, inden en helikopter til slut flyver dem ud af landet. Hvem bliver fanget? Og hvem af de kendte er udspekulerede nok til at undslippe efterforskerne?

Diamantsøstrene – Elvira Pitzner og Thalia Pitzner, kæresteparret – skuespiller Nicolai Kopernikus og vejrvært Sara Maria Franch-Mærkedahl, vennerne – musikeren Skinz og skuespiller Jonathan Harboe, og kollegaerne – tv-vært Mette Cornelius og komiker Mahamad Habane er ’Jaget vildt’ i sæson 4 af det populære underholdningsprogram.

Jaget Vildt på Discovery+
Se Langt fra landsholdet på Discovery+

Langt fra Landsholdet

’Langt fra Landsholdet’ er et nyt program, hvor vi følger 10 kendte mænds kamp for at lære at spille håndbold, inden de skal spille en finale mod et allstar-hold bestående af nogle af de bedste, tidligere kvindelige landsholdsspillere. De to tidligere landsholdsspillere i håndbold, Lars Rasmussen og Kristina “Mulle” Kristiansen har sat sig for at føre et hold forudsætningsløse kendte, danske mænd til storhed i den ultimative, danske nationalsport, håndbold. Problemet er bare, at spillerne har det til fælles, at de aldrig nogensinde har spillet håndbold.

Få Discovery+ med Stor Tv-pakke

Er du vild med underholdning og godt tv? Så skal du have den store tv-pakke. Her for du masser af underholdning for familien, de bedste sports kanaler, TV 2 PLAY Favorit + Sport, Discovery+ Underholdning og en masse streamingarkiver, som byder på film og serier, når det passer dig. 

Bestil Stor Tv-pakke

Discovery+_generelt billede