Gå til hovedindhold

Underholdning for enhver smag

Med Discovery+ Underholdning får du adgang til alle Discovery's danske programmer inden for reality, true crime, underholdning og dramaserier. Du kan også se snigpremierer og eksklusive serier, som kun vises på streaming. Derudover medfølger et kæmpe katalog af internationalt Discovery indhold og dokumentarer. 

 
Billede for programmet Hooligan truet til tavshed

Hooligan-sagen: Truet til tavshed

I to programmer kommer vi helt tæt på den utroligt opsigtsvækkende sag, hvor en tidligere leder i Brøndbys hooliganmiljø står anklaget for flere tilfælde af vold, trusler, afpresning og voldtægter af 14 drenge, unge mænd og en yngre kvinde.

Medina: Hele min historie

Medina har som få leveret hits og forsidestof igennem sin imponerende karriere. Men hvem er hun egentlig – som musiker, kæreste, datter, søster og mor?

’Medina: Hele min historie’ er en eksklusiv fortælling, der går helt tæt på den danske popdronning, der efter mere end 10 år øverst på hitlisterne beslutter sig for at revurdere sit liv.

Billede af Medina
Se Den falske mig på Discovery+

Den falske mig

Gennem mere end ti år har en ukendt person stjålet Natacha Bækgard Nielsens identitet. I hendes navn og med hendes private billeder opretter vedkommende profiler på sociale medier og datingtjenester og fører dybt personlige samtaler med både fremmede og Natachas egne venner, kolleger og familie. Men hvem er denne digitale dobbeltgænger? Og hvad skyldes den årelange besættelse af en helt almindelig kvinde fra en lille by i Østjylland?

Det undersøger Discovery+ i dokumentarserien ’Den falske mig’.

Få Discovery+ med Stor Tv-pakke

Er du vild med underholdning og godt tv? Så skal du have den store tv-pakke. Her for du masser af underholdning for familien, de bedste sports kanaler, TV 2 PLAY Favorit + Sport, Discovery+ Underholdning og en masse streamingarkiver, som byder på film og serier, når det passer dig. 

Bestil Stor Tv-pakke

Discovery+_generelt billede